Mindent lehet a neten! Legfőképpen pénzt keresni!

forrás Prim Online, 2007. október 7. 13:34

Lezárult az Internet Hungary 2007 konferencia keretében meghirdetett Magyarországon eddig nem alkalmazott, de működő internetes üzleti modellek pályázata. A "nyereségvágyból elkövetett online tevékenységek" prezentációi mellett 20 előadás, 10 fórum és több workshop várja a digitális jövő iránt érdeklődőket Tihanyban 2007. október 16-17-én. A konferencián szó lesz többek között a web2 magyarországi helyzetéről, illetve egy külön alkonferencia, a Mobil Hungary foglalkozik a rohamosan terjedő mobilinternettel.

Öt pályamű versenyezhet a Magyarországon eddig nem alkalmazott, de működő internetes üzleti modellek pályázaton, a pályaművek címe szerint: E-Aerobic- edzés online; Kvíz közösségi alapon; Reklámzaj.hu; nemecsek.hu és a Tervbörze. A szervezők olyan üzleti és/vagy kereskedelmi site-okat, internetes alkalmazásokat keresnek, amelyek eredeti ötletet tartalmaznak vagy valahol a nagyvilágban már léteznek - sőt: vélhetően nyereséget is hoznak -, de Magyarországon még nem jelentek meg. Az október 16-i versenyen egy-egy ilyen site-ot, szolgáltatást kell röviden bemutatniuk a döntőbe jutottaknak, kitérve a magyarországi piaci bevezetés lehetőségére is.

Vélhetően nagy érdeklődés fogja kísérni a web2-s eszközökről, szolgáltatásokról szóló előadásokat, melyek mind a két napon szóba kerülnek: 16-án az ügynökségek, míg 17-én a felhasználók szempontjából vitatják meg a jelenséget a résztvevők.

Az internet mellett komoly szerepet kapnak a mobilkommunikációhoz kapcsolódó témák is, mint például a sávszélesség-robbanás, illetve mivel töltsük fel a sávszélességet?

A 2007-es Internet Hungary konferencia részleteiről és programjáról többet olvashat a www.mediahungaria.hu weboldalon.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sebészeti robot segíti a Széchenyi-egyetem kutatásait és a győri kórház gyógyító munkáját

Az egészségügyi kutatás-fejlesztéseket és közvetlenül a betegeket szolgálja a győri Széchenyi István Egyetem által a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházzal stratégiai együttműködésben vásárolt, hivatalosan május 25-én bemutatott sebészeti robot. A modern eszközzel már csaknem száz műtétet végeztek a kórház orvosai, s az eddigi tapasztalatok szerint csökkent a páciensek beavatkozások utáni fájdalma, felépülésük pedig gyorsabbá vált.

2024. május 27. 12:59

Az ABB bemutatja „Kőbe zárt zene” sorozatának legújabb részét

Az észak-európai faházakról elsőre egy fjord partján álló színes halászkunyhó vagy egy tóra néző erdei faház juthat az ember eszébe. A svédországi Skellefteå-ban épült Sara Kulturális Központ egy hipermodern technológiával felszerelt, 20 emeletes felhőkarcoló, amely új fenntarthatósági szinteket megcélzó, innovatív megoldásokra épít, ugyanakkor alapjaiban egy faszerkezetes toronyház.

2024. május 27. 11:27

Világhírű szakértők a budapesti Nemzetközi Lean Konferencián

A világ leghatékonyabb gyártóvállalatait, az edzőcipőktől a bányagépekig, egy közös vonás köti össze: mindannyian a lean módszertant alkalmazzák. A Toyota módszerként is ismert üzleti filozófia legfrissebb újdonságai és trendjei kerülnek bemutatásra a június 6-án Budapesten megrendezésre kerülő XI. Nemzetközi Lean Konferencián. Az előadók között olyan sztárszakértők szerepelnek, mint Katie Anderson, világhírű üzleti bestseller író, Erasto Meneses, a Cambridge Egyetem professzora és az ex-toyotás lean sensei Cevdet Özdogan.

2024. május 27. 09:55

3 ok, amiért a KKV-knak szükségük van a mesterséges intelligenciára a hálózatmenedzsmentben

A mesterséges intelligencia ma már mindenhol jelen van. Ami a hálózatépítést illeti, az irányítás és a kiberbiztonság terén olyan jelentős változások tapasztalhatók, amelyek egyszerűsíthetik a működést és csökkenthetik a kis- és középvállalkozások költségeit. 

2024. május 26. 15:37

Megérkezett az első tömeggyártásra szánt humanoid robot a Unitree-től

A Unitree Robotics bemutatta G1 modelljét, amely a vállalat második általános célú humanoid robotja. A bejelentés azonnal szenzációt keltett, mivel a robot könnyedén megbirkózik az olyan feladatokkal is, mint egy szódásüveg kinyitása, a diótörés, a nehéz tárgyak szállítása, vagy a hegesztés, ráadásul tömeggyártásra alkalmas, piacérett formában van.

2024. május 26. 13:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17