Európa legjobb mobilja, házimozija és HD-kész LCD TV-je a Samsungtól

3 EISA díjat kapott a Samsung

forrás Prim Online, 2007. augusztus 15. 13:15

A Samsung Electronics ma bejelentette, hogy az Európai Kép- és Hangszövetség (EISA) döntése nyomán a Samsung kapta meg Európa legjobb mobiltelefonjának, házimozijának és HD-kész (HD- Ready)  LCD TV-jének járó EISA díjat.

A legnagyobb európai szórakoztató elektronikai magazinok szerkesztői által odaítélt EISA díjakkal számos technológiai kategóriában jutalmazzák a legjobb készülékeket.
A Samsung a következő 2007-2008-as EISA díjakat nyerte el:

Európa legjobb mobiltelefonja 2007-2008: Samsung SGH-U700

A Samsung évről - évre vékonyabb készülékeket gyárt, amelyek tudása méretükkel ellentétes arányban nő.. A gyönyörű formatervezésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetően lett a Samsung SGH-U700 Európa legjobb mobiltelefonja. A kényelmes használatot segíti a HSDPA kompatibilitás, mely a 3G technológiánál tízszer nagyobb sávszélességű letöltést biztosít. Az U700 egyben egy kisebb multimédia- centernek is megfelel, hiszen támogatja az olyan tömörített hangformátumok lejátszását is, mint például az MP3, az AAC és az AAC+, valamint beépített videólejátszójával az MPEG4-es videókat is megnézhetünk. Sőt mindezt megoszthatjuk blue tooth-on keresztül. A készülék memóriája 2GB-ra bővíthető microSD kártya segítségével. A 3,2 Mpixeles, 4x-es digitális zoom-mal rendelkező auto fókuszos kamera alkalmas fotók és mozgóképek rögzítésére. A felhasználói élményt tovább fokozza a “U Go” szolgáltatás, mely a képernyőn háttérképként jeleníti meg az aktuális tartózkodási helyünk legjellegzetesebb épületét esti vagy nappali fényben az aktuális napszaknak megfelelően.

Európa legjobb házimozi-rendszere 2007-2008: Samsung HT-TXQ120

Sorozatban negyedszer választották a Samsung házimozi-redszerét Európa legjobbjának A Samsung HT-TXQ120 a házimozi-rendszerek díját kiváló minőségű 5.1-es hangzásáért, elegáns megjelenésű hangfalaiért, illetve az eltérő video- és audioformátumok rugalmas kezeléséért nyerte el.
A Samsung HT-TXQ120 tökéletes választás azoknak, akik minőségi 5.1 hangzást szeretnének elérni. Az összeállítás különleges megjelenését a fényes, álló hangfalak fekete zongoralakk bevonata teszi igazán egyedivé. Az EISA díjas rendszer hang és képformátumok széles skálájának lejátszására alkalmas CD-ről és DVD-ről, beleértve az SACD és DVD-Audio formátumokat, csakúgy, mint az USB csatlakozón keresztül érkező más jeleket. A tökéletes hang és képminőségre nyújt garanciát a HDMI kimenet. A hangszórók összehangolásáról pedig egy szonda mikrofon gondoskodik, mely az egyes hangszórók hangerejét a hallgató/néző helyéhez optimalizálja. Az opcionális, vezeték nélküli hátsó hangsugárzók pedig már csupán a ráadást jelentik a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Európa legjobb HD- kész (HD- Ready) LCD TV-je 2007-2008: Samsung LE-40R81B

A Samsung LE-40R81B az Európa legjobb HD-kész (HD- Ready) LCD TV-je díjat – vonzó külseje mellett – kimagaslóan éles képével, élénk illetve mély-fekete színeivel, valamint a gyors mozdulatok elmosódását hatékonyan kiküszöbölő MoviePlus technológiájával vívta ki.

Az LCD televíziók rég kinőtték a gyermekbetegségeiket, amelyek a szűk látószög vagy éppen a homályos mozgáskövetés miatt csökkentették a tévézés élvezetét. A technológia fejlődésével a fekete színek és a képélesség is rohamosan javult. A Samsung EISA győztes LE40R81B típusú készüléke gyönyörű külseje mellett épp ezen a területen bizonyított a legjobban. A sötét képtartalmak gazdagsága a plazma technológiát idézi, az egyedi MoviePlus eljárás pedig hatékonyan csökkenti a mozgás okozta elmosódásokat. A készülék használati értékét tovább növeli három HDMI csatlakozó, amelyek elegendőek az összes házimozi forrás (DVD, számítógép vagy éppen hi-fi készülék) csatlakoztatására.
A Samsung LE-40R81B LCD TV esetében a kiváló szín - és vonzó formavilág elérhető árral párosult, amelyet szintén elismerésre méltónak tartottak az EISA tagjai a díj odaítélésekor.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36