Teljesítménymérés a marketingben a legújabb SAS-fejlesztéssel

forrás Prim Online, 2006. szeptember 25. 12:28
A szűk erőforrások miatt egyre inkább jellemző tendencia, hogy a marketingvezetőknek igazolniuk kell szakterületük létjogosultságát, vagyis az általuk végzett munka vállalati eredményre gyakorolt hatását. Ezt teszi lehetővé a vezető üzleti intelligencia szállító SAS legújabb terméke, a SAS for Marketing Performance Management, melynek segítségével növelhető a marketingtevékenység hatékonysága és átláthatósága.
Az új termék bejelentését megelőzően világszerte több, mint 4400 SAS marketingalkalmazást telepítettek. A vállalat marketingtevékenységet támogató termékeinek körét bővíti legújabb, SAS for Marketing Performance Management szoftvere. Az új termék a marketingprogramok, fogyasztók, üzleti/pénzügyi mutatók és a marketing folyamat területeire vonatkozó Teljesítmény Kulcs Mutatók (KPIs) segítségével támogatja a hatékony marketingtevékenységet. A SAS az egyedüli szoftvergyártó, mely mind a négy területet lefedő mutatókat kínál, s így teljes, átfogó képet nyújt a marketing osztály működéséről és jövőbeli lehetőségeiről.

A SAS új alkalmazása adattárház megoldással, valós idejű adatintegrációs alkalmazásokkal, hatékony adattárolási és jelentéskészítő eszközökkel segíti a marketingvezetők munkáját, valamint a szervezet minden szintjén elérhetővé teszi a releváns információkat.

A SAS új szoftvere iránt az EMEA régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) eddig elsősorban a pénzügyi és telekommunikációs szektor vállalatai érdeklődtek.
Kulcsszavak: marketing SAS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Két versenyautóhoz szállít motort és hibrid hajtást is fejleszt a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

Mérföldkőhöz érkezett idén a SZEngine Team: egyrészt két Formula Student-versenycsapat autójában is győri szív „dobog” majd, másrészt most először nyit a gárda a hibrid hajtások irányába, olyannyira, hogy ősszel már tesztelik is az innovatív technológiát. A Széchenyi-egyetem motorfejlesztő hallgatói csapata a versenyek előtti szokásos rollout eseményén leplezte le elkészült fejlesztéseit.

2024. június 8. 15:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47