Még egy hétig jelentkezhetnek a dinamikusan fejlődő vállalkozások

forrás Prim Online, 2006. július 5. 11:38
Már több mint 20 magyar cég jelölte magát a legdinamikusabban fejlődő vállalkozások "Europe’s 500" páneurópai listájára.

Az Entrepreneurs for Growth nevű európai uniós nonprofit szervezet rangos listájára azok kerülnek majd fel, amelyek mind forgalmuk, mind alkalmazottaik számának növelésében jelentős eredményt értek el az elmúlt három évben. A vállalatok ingyenesen jelölhetik magukat, ennek végső határideje 2006. július 12. A listára először jelöltethetik magukat magyar cégek is.

Az 500-as listára felkerülő magyar vállalatokat a nemzetközi főtámogatók, a KPMG és a Microsoft hazai szinten is díjazza. A győzteseket a bécsi Hofburgban rendezett gála keretében hirdetik ki november 25-én.

A Microsoft magyarországi leányvállalatának marketingigazgatója, Deme Csaba egy rádióbeszélgetésben elmondta, hogy jelenleg legalább 800 potenciálisan jelölhető magyar vállalkozás tevékenykedik a hazai piacon. Ugyanitt, a másik főtámogató, a KPMG adótanácsadó partnere, László Csaba elmondta, hogy a listára való felkerülés óriási lehetőség lehet a kevésbé ismert, de jó eredményeket produkáló hazai vállalkozások számára, ugyanis amellett, hogy láthatóbbá teszi őket a média és az esetleges új ügyfelek számára, a Europe’s 500 lista Európa szerte elismert referenciát jelent.

A lista helyi támogató szervezetei között megtalálható az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Magyar Reklámszövetség (MRSZ), a Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE), továbbá a Budapesti Ipari és Kereskedelmi Kamara (BKIK) valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) is. A lista magyarországi médiatámogatója az Üzlet & Siker című üzleti havi lap.

A vállalatok az Üzlet&Siker honlapján, továbbá a következő webcímen nevezhetnek.

A nevezési határidő 2006. július 12.

Kulcsszavak: IVSZ díj

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airbnb helyett autóbérlés: pénzkereseti lehetőségek az autóddal

A használtautó-piac évek óta nehéz helyzetben van, a használt gépjárművek egyre drágábbak, ráadásul csökken a választék belőlük és nő a várakozási idő rájuk. Az új gépjárművek, különösen az elektromos autók vásárlásakor pedig pár év alatt többmilliós értékcsökkenéssel kell számolniuk a vevőknek. Érthető, hogy élénkül a kereslet a bérautók iránt. 

2024. június 3. 11:33

Kritikus infrastruktúra – az ABB növeli a lengyel csővezetékek biztonságát

A PERN S. A. a Barátság csővezeték lengyelországi rész, a pomerániai olajvezeték és az üzemanyagvezeték-rendszer üzemeltetője. A társaság két szakaszon modernizálta a vezérlőrendszert: a tárolótelepet a Miszewko Strzałkowskie településen lévő nyersanyagbázissal összekötő keleti szakaszon Płock közelében, valamint a németországi Schwedtben lévő tartályokhoz vezető nyugati részen. A 60-as években épült kőolajszállító rendszer jelenleg számos, a 4.0 ipar területén elérhető technológiát használ – elsősorban a legkorszerűbb ellenőrző- és megfigyelőrendszereket.

2024. június 3. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52