Sony Ericsson 3G zenetelefon kifejezetten a Vodafone számára

forrás Prim Online, 2006. május 23. 19:01
A Sony Ericsson ma bemutatta a V630i készüléket, amelyet kifejezetten a Vodafone számára fejlesztett ki. A készülék hamarosan hazánkban is kapható lesz.
A V630i telefont az teszi valóban különlegessé, hogy támogatja a Vodafone új Radio DJ szolgáltatását. Ez egy interaktív, valós idejű zeneszolgáltatás, amely a hallgatott zeneszámok értékelésének módszerét alkalmazva teszi lehetővé saját zenecsatornák létrehozását. Minél több zeneszámot hallgat meg és értékel a felhasználó, annál személyesebbé válik zenecsatornája. A szolgáltatás használatával a zeneszámok közvetlenül meg is vásárolhatóak. Az alapcsomag részét képező, 256 MB tárhelyű Memory Stick Micro (M2) kártyán akár 230 zeneszám tárolható, amelyeket a felhasználó bárhol meghallgathat a V630i készülékén. A készülékhez mellékelt sztereó headsettel tökéletes hangminőségben élvezhetőek a kedvenc zeneszámok.

Az elsősorban zenetelefonként szolgáló V630i alkalmas a Vodafone live! által kínált sokszínű szolgáltatások kezelésére is. Idetartozik a mobiltelevízió, a videoüzenet-kezelés és a videotelefonálás.

A zenén túlmenően a V630i készülék digitális zoomos, 2 megapixel felbontású fényképezőgéppel, e-mail alkalmazással, teljes körű HTML-böngészővel és 1,9 hüvelykes, színes kijelzővel is rendelkezik. Az üzleti felhasználást elősegítő alkalmazások közé tartozik a szinkronizálás a számítógéppel, az eszközök és a szoftver. Azoknak, akik vezetés közben gondtalanul szeretnének telefonálni, Bluetooth headseatek széles válsztéka áll rendelkezésére.

A Sony Ericsson V630i készüléke kifejezetten a Vodafone-csoport számára kifejlesztett UMTS 2100 zenetelefon. A készülék várhatóan júliustól kapható hazánkban. A Radio DJ szolgáltatás jelenleg Magyarországon nem elérhető.
Kulcsszavak: Vodafone UMTS Sony Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36