Egész napra 0 forintos percdíjat kínál a T-Com

Kiss Ádám Zoltán, 2006. február 14. 19:05
A T-Com február 15-től vezeti be a Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz ajánlatait, amelyeknek köszönhetően egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjjal lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban.
A T-Com 2005 nyarán vezette be Favorit és Favorit Plusz díjcsomagjait, melyekre a tavalyi év végéig 330 000 ügyfél fizetett elő. E csomagok által kínált kedvezményeket február 15-től tovább bővíti a T-Com Non-stop ajánlataival. A Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz kedvezményes ajánlatok a Favorit díjcsomagokkal lényegében megegyező feltételekkel vehetők igénybe, ráadásul ezekkel az ajánlatokkal egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjért lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban. A kedvezmény a Favorit Non-stop ajánlattal a hálózaton belüli helyi és helyközi I-es hívásirányokban vehető igénybe, míg a Favorit Non-stop Plusz ajánlattal minden T-Com szám hívása esetén.

A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl az ajánlatok tartalmaznak 3 óra ingyenes internetelérést is a T-Com Nyílt internet szolgáltatása révén. A Favorit Non-stop ajánlatokkal 20 db vezetékes SMS küldhető díjmentesen, illetve különböző kényelmi szolgáltatások is ingyenesen vehetők igénybe. Továbbá az ajánlatokhoz - az eredeti Favorit díjcsomagoknak megfelelően - kedvezményes Sinus telefonkészüléket is ajánl a T-Com.

A Favorit Non-stop havidíja bruttó 5040 Ft, ISDN csatlakozással pedig bruttó 6360 Ft. A Favorit Plusz bruttó 6040 Ft, ISDN csatlakozással pedig bruttó 6840 Ft. A havidíjak tartalmazzák a telefonvonal havi előfizetési díját is.

A T-Com Favorit Non-stop és Favorit Non-stop Plusz ajánlata 2006. február 15 és április 15 között rendelhető meg a T-Com ügyfélkapcsolati pontjain. A T-Com az ajánlatokra vonatkozó 14 hónapos határozott idejű szerződés életbe lépése előtt 60 nap gondolkodási időt biztosít ügyfeleinek, amelynek ideje alatt át lehet térni más T-Com csomagra. A Non-stop ajánlatokért a két hónapos gondolkodási idő alatt a korábban bevezetett Favorit csomagok alacsonyabb havidíját kell csak fizetni.
Kulcsszavak: T-Com

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38