LaserShot LBP5000: lézernyomtató "mindent-egyben" színes festékkazettával

forrás Prim Online, 2006. február 9. 20:07
A Canon bemutatta a LaserShot LBP5000-as színes lézernyomtatóját. A készülék a Canon első „mindent-egyben” színes festékkazettával felszerelt terméke, amely a függőleges elrendezés miatt rendkívül helytakarékossá teszi az eszközt. A külön megvásárolható hálózati kártya és az 500 lapos maximális lapkapacitás a kis irodák és professzionális felhasználók számára ideális választást jelentenek.
A LaserShot LBP5000 jellemzői:

A Canon első „mindent-egyben” színes festékkazettája
Colour CAPT és Colour On Demand fixálási technológia
Nincs bemelegedési idő; az első nyomat kevesebb, mint 20 másodperc alatt készül el
Kisméretű és elegáns kialakítás a függőleges nyomtatóműnek köszönhetően
Opcionális Canon NB-C1 hálózati kártya
Maximum 500 lapos kapacitás, 8 lap/perc sebességű színes nyomtatás

Színes „mindent-egyben” festékkazetta

A Canon termékei közül elsőként az LBP5000 rendelkezik színes „mindent-egyben” színes festékkazettákkal. Ez az elnevezés nemcsak azt jelenti, hogy nem kell többé kínlódni a festékhengerek cseréjével, hanem azt is, hogy a nyomtató karbantartása egyszerűen és hatékonyan elvégezhető minden festékkazetta-cserénél, mivel a nyomtató lényegi részeit a kazettával együtt cserélik.

Tökéletesített nyomtatási technológia


A Colour CAPT (Canon Advanced Printing Technology) a nagysebességű feldolgozást és a hatékony tömörítési technológiát egyesíti a gyors kimenet biztosításához, valamint felhasználóbarát grafikus felülettel is rendelkezik. A Colour On Demand fixálás használatával az LBP5000-nek nincs szüksége bemelegedési időre, az első nyomat kevesebb, mint 20 másodperc alatt megszületik (a színes és a fekete egyaránt).

Kicsi és diszkrét


A színes lézernyomtató-család legkisebb berendezése, az LBP5000 függőleges elrendezésű nyomtatóműve lehetővé teszi, hogy a helytakarékos nyomtató kényelmesen elhelyezhető legyen bárhol egy kicsi irodában vagy egy otthoni munkahelyen. Ezzel a konstrukcióval még egyszerűbb a nyomtató karbantartása és használata. A négy (sárga, cián, bíbor és fekete festékhengert tartalmazó) kazetta a készülék front-oldaláról kényelmesen érhető el.

Hálózati csatlakozás


Az LBP5000 külön megvásárolható NB-C1 hálózati kártya használatával az LBP5000 tökéletesen illeszkedik a kis irodák igényeihez, ahol több felhasználó csatlakozik egyidejűleg a hálózatra.

Kapacitás

Az LBP5000 jókora nyomtatási kimeneti teljesítményt biztosít. A nyomtató maximális papírkapacitása a külön vásárolható 250 lapos papíradagolóval együtt 500 lap. Az LBP5000 professzionális nyomtatási minőséget kínál a színes és a szürkeárnyalatos nyomatokhoz is, és percenként 8 oldal előállítására képes.

Rendelkezésre állás és árak

A LaserShot LBP5000 a közeli hetekben jelenik meg a szaküzletek polcain,
javasolt bruttó végfelhasználói ára 89990 Ft.
Kulcsszavak: printer Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon is elérhetőek a Samsung 2024-es Odyssey termékcsaládjának legújabb kijelzői

A Samsung bejelentette 2024-es Odyssey OLED gaming monitor, Smart Monitor és ViewFinity termékcsaládjainak nemzetközi bevezetését. Az Odyssey termékcsalád új, minőségibb OLED-élményt nyújt az AI-képességekkel bíró Odyssey OLED G8 modellen. A Smart Monitor széria továbbfejlesztett funkciókkal fokozza a mesterséges intelligencia által támogatott Smart Monitor M8 kijelzőt és a szórakozás örömét. A ViewFinity termékcsalád esetében még több csatlakozási lehetőség érhető el, hogy teljes értékű munkaeszközként is helyt állhasson.

2024. június 10. 16:38

Egy kompakt UPS a legváratlanabb helyzetekben is segít

Legyen szó néhány perces vagy akár egy hosszabb áramkimaradásról, a hálózati fennakadások számos bosszúságot okozhatnak a home office-ban történő munkavégzés vagy éppen okoseszközeink védelme esetén. Az Eaton legkisebb szünetmentes tápegysége a legkevésbé kívánt pillanatok esetén nyújt hatékony segítséget, a kompakt és csendes készülék ugyanis láthatatlan angyalként biztosít akár több órán keresztül megfelelő energiát a zavartalan tevékenységekhez.

2024. június 10. 13:17

Két új, barátságos árcédulájú gamer monitorral bővül az Evnia terméksorozat

Két új modell készül csatlakozni a Philips Monitors Evnia 3000 terméksorozathoz. A gaming rajongóknak tervezett 27 hüvelykes Philips Evnia 27M2N3200A és a 24 hüvelykes Philips Evnia 24M2N3200A modellek olyan termékjellemzőkkel rendelkeznek, mint a Fast IPS panel, Full HD felbontás, 180 Hz képfrissítési sebesség, HDR10 és Smart Crosshair, amelyek együttesen biztosítják, hogy a játékosok mindig magával ragadó és élvezetes játékélményben részesüljenek.

2024. június 9. 10:44

Nagy teljesítményű, ultragyors gaming monitor

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  büszkén mutatja be az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt, egy olyan élvonalbeli monitort, amely az esport-szintű teljesítményt példa nélküli megfizethetőséggel ötvözi. 

2024. május 31. 11:40

A Sandberg komolyan gondolja a gaminget!

Manapság a perifériamárkák jelentős része igen nagy hangsúlyt fektet az esport felszerelések fejlesztésére. Így tesz a Sandberg is, arra törekedve, hogy az EsportsEquipment sorozat a remek árú és magas minőségű gaming termékeiről legyen ismert. A vállalat erre a filozófiára erősít rá Stealth Gamer billentyűzetével és legújabb BossBlaster gaming headsetével is.

2024. május 30. 09:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37