Nagy teljesítményű alaplap NVIDIA lapkakészlettel

Széll Zoltán, 2005. november 27. 17:19
Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta KN2 SLI alaplapját, amely két teljes sávszélességű x16 PCI Express csatolójával teljes mértékben képes kihasználni az NVIDIA SLI technológiájának előnyeit.
A KN2 SLI az ECS csúcskategóriás Extreme alaplap sorozatának tagja. Az új alaplapot a legfanatikusabb játékosok és a nagy hardver teljesítményt igénylők számára tervezték. A KN2 SLI, amely skálázható D.G.E. (kettős grafikus motor) technológiával rendelkezik, teljes mértékben képes kihasználni az NVIDIA SLI x16 technológiáját kettős PCI Express x16 csatlakozóján DUO-N kártyája segítségével. A DUO-N kártyával vezérelt kettős PCI-E x16 csatlakozók teljes sávszélességet és 16 csatornás logikai PCI-E csatlakozást kínálnak, vagyis a kettős x8 technológia sebességének kétszeresét. Ez a kettős PCI-E x16 szerkezet maximális teljesítményt nyújt a következő generációs grafikus kártyák és játékok számára.

Hogy a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfeleljen, a KN2 SLI rendelkezik az nTune alkalmazással, egy teljesítmény-optimalizáló eszközzel, ami a gépeiket hangoló felhasználók számára lehetővé teszi, hogy könnyen, biztonságosan és automatikusan „hajtsák túl” gépüket.

A kiemelkedő teljesítmény mellett a KN2 SLI egyéb szolgáltatásokat is kínál. Az NVIDIA legfejlettebb NFORCE4 SLI x16 lapkakészletével szerelt alaplap ismeri a MediaShield tárolási technológiát, amely RAID 0, 1, 0+1, és 5 funkciókat kínál a digitális médiatartalmak biztonságos és könnyű tárolásához, valamint a SATA II és NCQ technológiát a minél magasabb teljesítmény érdekében. Ráadásul az NVIDIA ActiveArmor módszere hálózati kapcsolatot tesz lehetővé a számítógép bekapcsolásától kezdve, a lehető legmagasabb szinten védve ezzel a PC-t a vírusoktól. A KN2 SLI alaplap decemberben lesz kapható.

Kulcsszavak: NVIDIA alaplap Elitegroup

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14