V600i 3G telefon - a harmadik negyedévtől Magyarországon is

forrás Prim Online, 2005. június 7. 19:00
A Sony Ericsson V600i 3G-telefonnal a legújabb zenék és videók is letölthetők a Vodafone live! honlapról.
A készülék a 3G-hálózatok minden előnyét képes kihasználni, beleértve a kiváló minőségű videotelefonálási lehetőséget, valamint a zenei, képi és egyéb mobiltartalmak nagy sebességű letöltését a Vodafone live! portálról.

Az elegáns vonalvezetésű, szolid fekete színben megjelenő V600i kezelése és szolgáltatásainak használata rendkívül egyszerű. 3G-jellemzőin túl a Sony Ericsson kétfrontos megoldásának köszönhetően függőlegesen tartva telefonként, vízszintesen pedig fényképezőgépként is használható, melynek gyors bekapcsolásáról az 1,3 megapixeles kamera aktív lencsefedele gondoskodik. Azok, akik már régóta szeretnék kipróbálni a videotelefonozást, ezzel a készülékkel mindössze néhány gombnyomással megtehetik. A készülék az egyéni kreativitás kifejezésére is lehetőséget biztosít, amihez nagyméretű, 1,8 colos, 262 000 színű TFD-kijelző biztosít kristálytiszta megjelenítést.

A telefonban megtalálható az üzleti alkalmazások számos formája is, beleértve az információkezelés, vagy az USB-n keresztüli PC-szinkronizáció lehetőségét, melyek ideális, nagy hatékonyságú munkaeszközzé teszik azt. Bluetooth-kompatibilitásának köszönhetően a V600i megfelelő autós vagy hordozható eszköz segítségével autózás közben is remekül használható.

A V600i szórakoztatás tekintetében is sokat nyújt, hiszen a Vodafone live! szolgáltatásokon keresztül könnyedén kezeli a háromdimenziós játékokat, a zenét és az animációkat. A felhasználók többek közt élő sportközvetítéseket és zenei műsorokat tölthetnek le a mobiltartalmakat kínáló portálról. A Vodafone UMTS-hálózatának szélessávú kapacitását kihasználó gyors böngészővel könnyen hozzáférhetők az egyéb honlapokon található képi-zenei tartalmak, levelek, hírek, csengőhangok vagy játékok is. Ez utóbbit olyan háromdimenziós Java játékprogram támogatja, amely a Bluetoothon keresztüli több résztvevős lehetőséggel új dimenzióba emeli a játék interaktivitását.

De a lehetőségeknek még ezzel sincs vége: az FM-rádióval gazdagított kiváló minőségű zenelejátszó ideális megoldás utazás, testedzés vagy pihenés közben is. Azok, akik kreativitásukat szeretnék kipróbálni, új és inspiratív módon tehetik egyénivé csengőhangjukat, tapétáikat, fotóikat vagy videoklipjeiket, amiket a V600i nagy kapacitású, 32 MB-os belső memóriájában tárolhatnak.

A V600i 2005 harmadik negyedévétől, a Vodafone Magyarország 3G hálózatának elindulásával egyidejűleg kerül a Vodafone boltjaiba.

Öt elnökségi tag mandátumáról döntött éves közgyűlésén az IVSZ

Az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége az idei, 2024. május 30-án tartott éves közgyűlésén öt elnökségi tag mandátumáról döntött, köztük a transzformációért felelős alelnöki tisztségről és a mikro, a kkv, a multi, valamint a nagyvállalati tagozatok elnökeiről. Négy elnökségi tag mandátumát meghosszabbították, míg a nagyvállalati tagozat új vezetőjének az újonnan belépő Magyar Posta Zrt. informatikai főigazgatóját, Leveleki Zsoltot választották meg.

2024. június 1. 15:24

HONOR: Kapcsolatok is múlhatnak egy jó portréfotón

Az európaiak 75%-a nem elégedett elsőre az általa készített portéfotóval, rendszeresen több felvételt készít, míg létrejön az ideális fotó, és átlagosan 268“fotó kudarcot” tárolunk a telefonunkon – derült ki egy, a közelmúltban végzett felmérésből. A megkérdezettek 6 százaléka szóba sem állna olyan valakivel, aki nem tud jó fotót csinálni a telefonjával.

2024. június 1. 13:37

Rengeteg okoseszközzel bővült a Huawei hazai kínálata

A FIT 3 okosóra májusi bemutatója után számos újabb eszközt hozott a gyártó hazánkba. Ezek között több okosóra modell is szerepel, amely a FIT 3-mal kiegészülve szinte minden árponton kínál iOS és Android kompatibilis eszközöket a vásárlók számára. Megérkezett az e-SIM képes WATCH 4 Pro Space Edition, valamint a Watch GT 4 új, sportosan elegáns zöld színváltozata is. Az okoskarkötők kategóriájába jött az új Band 9, de a nyitott kialakítású, ékszer-szerű FreeClip fülhallgató is kapható már nálunk. 

2024. június 1. 11:50

Félnek a csalóktól: a magyar internetezők 15 százaléka elkerüli az online fizetést

Egy friss felmérés szerint a magyarok többsége tart attól, hogy online vásárlás során csalás áldozatává válik, 94 százalékuk védekezik is valamilyen módon a visszaélésekkel szemben. Ugyanakkor 15 százalék azok aránya, akik inkább kerülik az online fizetést, annyira félnek az adathalászattól. 

2024. június 1. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52