Példaképeket választott a Pannon GSM

forrás Prim Online, 2005. május 4. 10:41
Másodszor ítélték oda a Példakép Díjakat: jelnyelvi informatikaoktató, eltűnt gyermekek felkutatásában segítő műsor készítője és hátrányos helyzetűeket segítő egyesület vezetője a díjazottak.

A Pannon GSM Példakép Alapítvány kuratóriuma második alkalommal adta át a Példakép Díjakat s a velük járó egy-egymillió forintot az ország minden részéből érkezett jelölések alapján kiválasztott példaképeknek. Az alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - negyedévente díjaz másokat segítő, különleges embereket, akiket az egész országból jelöltek munkatársak, ismerősök, olyanok, akik példaképnek tartják a díjazottakat. A május 3-án megrendezett ünnepségen Bereczky Loránd, a kuratórium elnöke adta át a díjakat Magyarország új példaképeinek:

Cserfalvi Annamáriának
, aki informatikát oktat jelnyelven siket és nagyothalló társainak, bár maga is súlyos halláskárosultként született, felnőttként tanult meg jelelni, s ma olyan jelnyelvi oktató CD megjelentetésén dolgozik, amelynek segítségével könnyebb lesz a hallók és a hallássérültek közötti kommunikáció,

Incze Zsuzsának
, aki a Csellengők című televíziós műsor készítőjeként több száz elszökött, eltűnt gyermeket segített és segít visszatalálni családjához, társaihoz, munkaköri feladatain messze túlmutató, áldozatos módon dolgozik azért, hogy minél többük sorsa vegyen örömteli fordulatot,


Némethy Máriának
, aki péceli Egymást Segítő Egyesület alapító elnökeként sok száz hátrányos helyzetű embernek teremtett és teremt esélyt az újrakezdésre, a méltó öregségre.

A Példakép Alapítvány évi négy alkalommal adja át a Példakép Díjakat, s folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon GSM Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu. Az alapítvány működéséről további információk az interneten a www.peldakep.hu oldalon találhatóak.

A Példakép Alapítvány legfontosabb célja, hogy a díjazottak személyét, tevékenységét a nyilvánosság útján minél többen megismerjék, s így a példaképek valóban példaképek lehessenek.

Kulcsszavak: +céginfo Pannon GSM

Professzionális és magával ragadó gaming környezet

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 12. 20:36

Tesztüzemben elindult a MÁV-VOLÁN-csoport egységes utazástervezője

A vármegye- és országbérletek bevezetése után újabb szolgáltatás révén válnak átélhetővé azok az előnyök, amelyek a vasúti és autóbuszos közszolgáltatások integrációjában rejlenek az utasok számára.

2024. június 12. 20:35

Élénk érdeklődés mellett zajlott a második NEXT 3D konferencia

Ismét inspiráló alkalmazási gyakorlatokkal gazdagodtak a második budapesti NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia látogatói. A szakmai tudásmegosztásra fókuszáló program során két teremben 15 hazai szakember állt színpadra, hogy megosszák magas hozzáadott értékű 3D nyomtatási és 3D szkennelési eredményeiket a résztvevőkkel és egymással. Az egyik kiemelt téma a hazai fémnyomtatás volt.

2024. június 12. 19:29

SSuite File Shredder 2.4.1.2

Az SSuite File Shredder törli és megtisztítja a fájlokat a merevlemezről, USB-memóriakártyáról vagy bármely más memóriaeszközről. A hasznos alkalmazás törlés előtt alapértelmezés szerint legalább 35-ször felülírja a fájlokat véletlenszerű adatokkal, így ezeket az elemeket később már nem lehet megnyitni.

2024. június 12. 18:13

FontViewOK 8.43

A program kilistázza a gépünkre telepített összes betűtípust, valamint azok nevét és elérési útvonalát. A kétpaneles ablakban lehetőségünk van összehasonlítani azokat, módosíthatjuk a hátteret, a betűk színét, méretét, stílusát.

2024. június 12. 18:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30