Vodafone WLAN internet a Sportarénában

forrás Prim Online, 2004. december 22. 09:16
A Vodafone Magyarország Rt. december 21-től a Budapest Arénával közösen elindította a WLAN (vezeték nélküli helyi hálózat) internetszolgáltatás kereskedelmi üzemét az ingyenes tesztidőszak befejezésével.
A Vodafone WLAN Internet olyan hozzáférési szolgáltatás, amely WLAN technológiával rendelkező számítógépek használói számára lehetővé teszi, hogy a WLAN-nal ellátott területeken nagy sebességgel - akár 54 Mbit/s - férjenek hozzá az internethez, elektronikus leveleikhez vagy vállalati intranet oldalaikhoz, vezeték nélküli hozzáférési technológia felhasználásával.

A Budapest Sportaréna területén Európa egyik legnagyobb területű - több mint 10 000 m2-es - nyilvános WLAN hozzáférési pontját, más néven hotspotját építette ki a Vodafone. A próbaüzem kedvező tapasztalatai alapján a Vodafone tervezi a WLAN internetelérhetőségének további kiterjesztését az országban.

A Vodafone WLAN Internet szolgáltatás a bankkártyás fizetési mód révén mindenki számára elérhető, mivel belépési és havidíja nincs, kizárólag a használatért kell fizetni. Az árak kialakítása a felhasználók eltérő igényeihez alkalmazkodik: fél, kettő és huszonnégy órára szóló hozzáférésből lehet választani 1000, 2500 illetve 3500 Ft-os áron.

A szolgáltatás használatához szükséges PC vagy hordozható számítógép, készülékbe integrált WLAN interfész vagy WLAN kártya, telepítő szoftver (WLAN kártya esetén), internet-böngészőprogram, SMS fogadására képes mobiltelefon és internetes fizetésre alkalmas bankkártya. A böngészőprogram elindítása után a Vodafone WLAN kezdőoldal jelenik meg a képernyőn. Ekkor kell kiválasztani a kívánt időtartamra szóló virtuális jegyet, majd megadni a mobiltelefonszámot. Ezután bankkártyával lehet fizetni interneten keresztül. A bejelentkezéshez szükséges jelszó SMS-ben érkezik meg.
Kulcsszavak: Vodafone-hu WLAN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36