FOTEXnet.hu áruház csak az átalakítás alatt tart zárva

forrás Prim Online, 2004. október 27. 14:38
A Fotex Rt. az egyik leányvállalatával, a Fotexnet Kft. működésével kapcsolatban a különféle sajtóorgánumokon megjelent tévinformációkra reagálva az alábbi rendkívüli közleményt teszi közzé:
"A Fotexnet Kft. az általa működtetett FOTEXnet.hu áruház átalakítása miatt várhatóan a következő év márciusáig ezen tevékenységét szünetelteti. A társaság az átalakítás során az Áruházat Bevásárló Központ jellegű működésűvé szervezi át. Az Áruház által lebonyolított forgalom elérte azt a pontot, ahol ezen tevékenység a vásárlások megnövekedett száma miatt a jelenleg működtetett rendszeren a Fotex Csoport által elvárt színvonalon további fejlesztés nélkül nem megoldható. A jelenlegi rendszert felváltó Bevásárló Központ jellegű értékesítési felület fejlesztésével ezen korlátok feloldódásával, szélesebb rétegű és számú, bővíthető értékesítési pontok létrehozásával kíván a társaság a vásárlók rendelkezésére állni.

Az Áruház átalakítása alatt továbbra is folytatja a Fotexnet valamennyi - az áruházi értékesítésen, és a hozzá kapcsolódó Ingyenlottó -n kívüli - tevékenységét: változatlanul működik tovább a DVDrent.hu online DVD kölcsönző; a FOTEXnet.Research online panel; az FTC.hu; az MTK. hu; a Fotex online fotókidolgozás, az Apple Store; a HIX levelező rendszer; az újságkiadói tevékenység; a különböző program-fejlesztési tevékenység; és a Kft. által nyújtott egyéb számítástechnikai szolgáltatás."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50