A Vodafone Magyarország elindította vállalati mobil e-mail megoldását, a BlackBerry-t

Kiss Ádám Zoltán, 2004. június 1. 11:26
A Vodafone Magyarország már megrendelhető új üzleti megoldása, a Research In Motion által fejlesztett és gyártott BlackBerry®, tovább bővíti a mindennapi üzletmenetet megkönnyítő eszközök számát. A BlackBerry segítségével a felhasználók bármikor küldhetnek és fogadhatnak e-maileket, telefonálhatnak, elérhetik legfontosabb vállalati információikat, vagy használhatják elektronikus naptárjukat, címjegyzéküket.
A vállalati e-mail rendszer és a felhasználó BlackBerry készüléke a Vodafone GPRS hálózatán keresztül folyamatosan összeköttetésben áll. Az e-mail üzenetek az innovatív 'push' technológiának köszönhetően azonnal továbbításra kerülnek közvetlenül a BlackBerry készülékre anélkül, hogy betárcsázásra szükség lenne.

A BlackBerry Enterprise Server ™ szoftver közvetlenül kapcsolódik a már meglevő Microsoft ® Exchange vagy Lotus ® Domino ™ levelezőrendszeréhez, így biztosítja az e-mail és naptár-információk vezeték nélküli, biztonságos és folyamatos szinkronizációját. A felhasználók ezen kívül feladatlistájukat és személyes címjegyzéküket is szinkronizálhatják a BlackBerry-vel asztali számítógépükről a kiegészítőként biztosított kábel segítségével.

A BlackBerry készülék ergonómikus, akár hosszabb e-mailek írására is alkalmas billentyűzettel, színes, nagy felbontású képernyővel és egyszerű, áttekinthető, ikon-alapú menüvel rendelkezik, valamint telefonként is funkcionál és SMS küldésre is alkalmas. BlackBerry-vel a Vodafone ügyfelei Európa legnagyobb részén, valamint a tengerentúlon is folyamatos kapcsolatban lehetnek munkatársaikkal, akár e-mailen, akár élőszóban: a Vodafone GPRS szolgáltatása jelenleg Kínától Csehországon át az Egyesült Államokig 43 országban érhető el.

A BlackBerry havidíj (6.000,- Ft+áfa) ellenében vehető igénybe, ez az ár tartalmazza a szolgáltatás rendelkezésre állását és 15 MB belföldi adatforgalmat. Ezen felül egyszeri költségként jelentkezik a BlackBerry készülék (91.000,- Ft+áfa), valamint a kapcsolatot biztosító BlackBerry Enterprise szoftver.
Kulcsszavak: mail mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36