LLP: Ütemezett számlázás SunSystems vállalatirányítási rendszernél

forrás Prim Online, 2004. május 11. 12:10
A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest egyik rendszere, a SunSystems vállalatirányítási megoldás, új szerződésmenedzsment és automatizált számlázási funkciókkal bővült. A megoldások hatékonyan segítik a felhasználókat számlázási munkájukban, és lehetőséget teremtenek a vállalatok szerződéseinek még teljesebb körű kezelésére. A SunSystems-et nagyon erős nemzetközi pénzügyi funkcionalitásai és széles körű elemzési lehetőségei miatt számos vállalat használja Magyarországon is, akik a mostani fejlesztéssel még eredményesebben kezelhetik vállalati folyamataikat.

A SunSystems Ütemezett Számlázás modulja lehetőséget nyújt arra, hogy az ismétlődő számlázási procedúrák automatikusan mehessenek végbe. Az ütemezett számlázás folyamata hatékonnyá válik az elhatárolt bevételek kalkulációja, valamint a leegyszerűsített adminisztrációs folyamatok esetében is, amely jelentős időt és pénzt takarít meg a vállalatok számára. Például, egy olyan éves szerződés esetén, amit havonta kell számlázni, minden részlet gyorsan és egyszerűen beállítható és a rendszer rugalmasságából adódóan a változtatások is könnyen végrehajthatóak.

Az átfogó szerződésmenedzsment funkcionalitás egy központi adatbázist tart fenn az ügyfelekről és a hozzájuk kapcsolódó vevőadatokról, amely javítja a számlázás pontosságát. A modul ezen kívül a kulcsfontosságú szerződések lejárati dátumának automatikus kiemelésére és folyamatos frissítésére ad lehetőséget. A számlák periódusonként is létrehozhatóak, azzal a további lehetőséggel, hogy az eseti jellegű díjak rögzítethetővé válnak a következő számlában. A program képes továbbá elemző riportok készítésére, így a felhasználók automatikusan kezelhetik az elhatárolt bevételeket a megfelelő periódusokban.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50