Creative: új vezeték nélküli billentyűzet és egér

forrás Prim Online, 2004. április 13. 19:40
A Creative bejelentette az új Creative Desktop Wireless 8000-et, a vezeték nélküli billentyűzet és optikai egér kombinációját.
Sima vonalaival, divatos fekete-ezüst borításával a rendszer szebb munkakörnyezetet, valamint a billentyűzet és egér szabadabb elhelyezését nyújtja a felhasználó számára. Gyorsabbá, vidámabbá teszi az internet és a játékok élményét 20 speciális multimédia- és internet-funkciógombjával, amelyek gyorsaságot, kifinomultságot adnak a szórakozáshoz és a böngészéshez. A rendszer része a precíziós (800dpi felbontású) vezeték nélküli optikai egér, amely bal és jobb kézzel is egyaránt használható.

A telepítés könnyedsége és a remek teljesítmény beépített elemei az új Desktop Wireless 8000-nak, amely támogatja a standard Windows meghajtóprogramokat. A lecsatolható csuklótámasz minden felhasználó munkamódjához illeszkedik, és a billentyűzet görgetőbillentyűje megkönnyíti az alkalmazások közti váltást.
Kulcsszavak: periféria Creative

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon is elérhetőek a Samsung 2024-es Odyssey termékcsaládjának legújabb kijelzői

A Samsung bejelentette 2024-es Odyssey OLED gaming monitor, Smart Monitor és ViewFinity termékcsaládjainak nemzetközi bevezetését. Az Odyssey termékcsalád új, minőségibb OLED-élményt nyújt az AI-képességekkel bíró Odyssey OLED G8 modellen. A Smart Monitor széria továbbfejlesztett funkciókkal fokozza a mesterséges intelligencia által támogatott Smart Monitor M8 kijelzőt és a szórakozás örömét. A ViewFinity termékcsalád esetében még több csatlakozási lehetőség érhető el, hogy teljes értékű munkaeszközként is helyt állhasson.

2024. június 10. 16:38

Egy kompakt UPS a legváratlanabb helyzetekben is segít

Legyen szó néhány perces vagy akár egy hosszabb áramkimaradásról, a hálózati fennakadások számos bosszúságot okozhatnak a home office-ban történő munkavégzés vagy éppen okoseszközeink védelme esetén. Az Eaton legkisebb szünetmentes tápegysége a legkevésbé kívánt pillanatok esetén nyújt hatékony segítséget, a kompakt és csendes készülék ugyanis láthatatlan angyalként biztosít akár több órán keresztül megfelelő energiát a zavartalan tevékenységekhez.

2024. június 10. 13:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37