Interpay-Unisys megállapodás a papír alapú fizetési dokumentumok kezelésének kihelyezéséről

forrás Prim Online, 2004. április 11. 09:52
A fizetéskezeléssel foglalkozó Interpay dokumentumszolgáltatási egységének műveleteit - így a holland bankok ügyfélszerződéseit, az eszközállományt és közelítőleg 130 alkalmazottat - átadja a Unisysnek, és a cég végzi majd az outsorcing üzemeltetést Hollandiában.
Az üzleti megállapodás teljes értéke öt éven keresztül a becslések szerint körülbelül 110 millió dollárt jelent a Unisys számára. A dokumentumszolgáltatási egység évente körülbelül 110 millió papír alapú fizetést dolgoz fel a holland bankok számára.

A megállapodás eredményeképpen a Unisys egy új pénzügyi szolgáltatási részleget hoz létre az európai kontinens pénzügyi intézményei számára. Ez az üzleti modell összegyűjti a különféle bankok papír alapú dokumentumkezelését, és lehetővé teszi számukra a műszaki újítások kiaknázását és a versenyben maradást, miközben olyan növekedésre lehetőséget kínáló gazdasági rendszert nyújt, amely megfizethető szinten tartja a költségeket.

  • Az Interpay dolgozza fel a hollandiai fizetési műveletek nagy részét. Modern számítógéprendszerei segítségével az Interpay a különféle - PIN-kódokkal, azonnali inkasszóval, zsírón keresztüli, MasterCard vagy VISA hitelkártyákkal, a holland elektronikus pénztárca Chipknippel vagy egyéb modern fizetési eszközökkel megvalósított - kifizetések milliárdjait kezeli. A holland fizetési rendszer a leghatékonyabbak egyike a világon.
Kulcsszavak: bank Unisys

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50