Újabb szolgáltatásokkal bővült a Vipmail levelezőrendszer

forrás Prim Online, 2004. március 22. 11:52
Az újítások lehetővé teszik a HRML alapú levélírást már Mozilla/Netscape alatt is, illetve további újdonság az SMS értesítés a levelek érkezéséről és a megújult WAP felület is.

HRML alapú levélírás már Mozilla/Netscape alatt is: a Vipmail lehetőséget biztosít HTML alapú levelek írására úgy, mintha a felhasználók egy szövegszerkesztőt vagy weblapszerkesztőt használnának. Ez a lehetőség eddig csak Internet Explorer alatt működött, mostantól azonban a Mozilla alapú böngészők használói is elérhetik, így pl. tökéletesen használható a levélformázás minden eszköze Netscape 7 alatt is.

SMS értesítés: Másik újdonság, hogy a levelek érkezéséről már SMS-ben is értesülhetnek a felhasználók. A rendszer különlegessége, hogy minden előfizető saját értesítési formát állíthat be. A szolgáltatás fejlesztésekor a Vipmail fejlesztői nem szerették volna korlátozni a használókat, hogy milyen formában kapják meg a levelet telefonjukra. Ennek eléréséhez a felhasználó készíthet egy "sablon" üzenetet, amibe ún. "kulcsszavakat" helyez el. A SMS küldő alkalmazás ezeket, egy-egy email érkezésekor automatikusan kicseréli a megfelelő tartalomra. A szolgáltatásra SMS-ben lehet előfizetni, melyet a SWIFT Solutions és a Vipmail közösen üzemeltet. Az SMS értesítést mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei igénybe vehetik, függetlenül attól, hogy havidíjas vagy kártyás előfizetéssel rendelkeznek.

Megújult WAP felület: a Vipmail WAP felülete számos szolgáltatással és új megjelenéssel gazdagodott, alkalmazkodva az egyre jobban elterjedt színes kijelzős telefonok képességeihez vagy egy-egyszerűbb változattal, akik inkább az adatforgalom nagyságára ügyelnek. Továbbá lehetőség van a nemrégiben üzembe állított naptárban lévő bejegyzések megtekintésére, így megvalósítva a teljes mobilitást, lévén szó akár levelezésről, akár naptárbejegyzések nyomon követéséről a telefonon.

Kulcsszavak: onlineszolg mail Vipmail

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36