Magyar taggal bővült az International Telecommunications and IT Consultants (ITIC) Group

Fekete Gizella, 2004. március 5. 19:07
Az ITIC Group nemzetközi tanácsadó csoport a közelmúltban, Bécsben zajlott közgyűlésén felvette tagjai sorába az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt.-t.
Az 1997 óta létező ITIC Group (www.itic-group.com) mostanáig szinte kizárólag nyugat-európai - tíz ország informatikai és telekommunikációs területen tevékenykedő, szállítófüggetlen tanácsadóit tömörítő - tanácsadó cégekből állt.

A határokon átnyúló, a fent említett területeket érintő multiprojekteket a tervezéstől az implementációig menedzselő csoport tevékenységét elsősorban a nemzetközi szakértői hálózatában meglévő tudásra alapozza, ám az "act local" filozófia jegyében, hazai tanácsadók szakértelmére és helyismeretére is épít.

Tagjai nemzetközi projekteken, tréningeken, valamint a kollektív tudásbázis használatával egyre több szakmai, üzleti tapasztalatot gyűjthetnek, s ezzel helyi pozíciójukat is erősödhetik.

A tagjai körét folyamatosan bővítő csoport már a csatlakozó országokból is verbuvál arra érdemes tanácsadó cégeket, Magyarországról elsőként az AAM-et választotta tagjai sorába.

A tavaly a MaCoNet (Management Consulting Network) csoporthoz csatlakozó, így a nemzetközi piacokon már két csapatban feltűnő AAM a tagság hasznát elsősorban a kollektív tudásbázishoz való hozzáférésben, a tapasztalatgyűjtésben, azáltal az ügyfeleinek és partnereinek nyújtandó értéknövelt szolgáltatásokban és együttműködésekben látja.
Kulcsszavak: AAM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38