EMC adatbázisteljesítmény-növelő szoftvercsomag

forrás Prim Online, 2004. február 1. 10:03
Az EMC bemutatta az EMC DatabaseXtender szoftvercsomagot, egy új hatékony információfelügyeleti szoftvert, amelyet alkalmazási környezethez terveztek.

A DatabaseXtender, amely már kapható, a szervezeteket képessé teszi adatbázisaik növekedésének és felhasználásának nyomonkövetésére, valamint az inaktív adatok intelligens azonosítására és áthelyezésére különböző szintű adattárolókba, értékük és szolgáltatási szint igényük változásának függvényében, ezáltal javítva az adatbázis teljesítményét és csökkentve a költségeket. A DatabaseXtender már meglévő heterogén adattároló infrastruktúrákban is működik, és alaptechnológiaként szolgál a struktúrált adatok számára implementált információs életciklus menedzsment stratégia számára.

Mark Lewis, az EMC Nyílt Szoftverek üzletágának ügyvezető alelnöke a következőket mondta: "Az adatbázisban tárolt információ, mint bármely más információ, értéke idővel megváltozik. Mégis, manapság a legtöbb adatbázisos környezet inaktív vagy előzményeket tartalmazó adatokkal van tele, amelyek már nem azt a szolgáltatási szintet igénylik, mint amikor létrejöttek. A DatabaseXtender csomag azzal segít a szervezeteknek, hogy teljes életcikluson át felügyeli strukturált adataik növekedését azáltal, hogy azonosítja és költséghatékonyabb adattárolói szintre helyezi az adatokat, értékük változásának függvényében."

Az EMC DatabaseXtender szoftver csomag a következőket tartalmazza:

DatabaseXtender Analyzer - proaktívan nyomonköveti és kiértékeli a növekedési mintákat és az adatbázis alkalmazások teljesítményét. A DatabaseXtender Analyzer segítségével az adminisztrátorok adatmegőrzési elveket szabhatnak meg a teljes adatbázis környezetre.

DatabaseXtender Optimizer - azonosítja és áthelyezi az inaktív adatokat a termelési adatbázisból és adattároló rendszerből egy másodlagos adatbázis példányba és adattárolási rendszerbe, miközben fenntartja a transzparens online hozzáférhetőséget a natív alkalmazáson keresztül. Az eredmény az, hogy az inaktív adat nem gátolja tovább a termelési adatbázis teljesítményét, és nem foglal kapacitást az elsődleges adattároló rendszeren.

DatabaseXtender Archiver - archiválja az elavult adatokat az online környezetből (a termelési adatbázisból vagy a másodlagos Optimizer adatbázis példányból), és egy archivált rendszeren tárolja, mint például egy ATA alapú adattárolón, tartalom alapú adattárolón (CAS) vagy szalagon. Az ilyen archivált adatokat a rendelkezések miatt gyakran hosszú ideig kell tárolni. Az Archiver ezt a struktúrált adatot egy nyílt XML formátumban tárolja, megőrizve relációs integritását, hogy biztosítva legyen az adat hozzáférhetősége a technológia elavulásától függetlenül.

DatabaseXtender Subsetter - teljes mértékben funkcionális és működőképes részhalmaz másolatokat készít a termelési adatbázisról olyan tesztelési, fejlesztési, adatbányászati és jelentés készítési felhasználásra, amely nem igényli a teljes másolatot.

Minden egyes termék a DatabaseXtender csomagban külön vagy egyben is megvásárolható egy strukturált adatoknak szánt információ életciklus menedzsment megoldás részeként. A DatabaseXtender Analyzer, Optimizer és Subsetter már kapható. A DatabaseXtender Archiver az év közepétől lesz kapható.

Idetartozó hír, hogy az EMC és az Oracle Consulting ma bejelentette, hogy világszerte kapható egy EMC Proven információ életciklus menedzsment megoldás Oracle adatbázisokhoz, amely egyesíti az EMC DatabaseXtender szoftvert a két vállalat közös szolgáltatásaival.

Kulcsszavak: adatbázis EMC

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Az LG két kutatási beszámolóját mutatták be egy AI technológiai konferencián

Május 7-11. között, a Bécsben megrendezett International Conference on Learning Representations (ICLR) 2024 konferencián mutathatta be kutatási eredményeit az LG Electronics (LG). A rengeteg beérkezett pályamű közül az LG kutatási dokumentumait a legjobb egy százalék közé választották, így bekerültek a konferencia programjába. Mindez jól szemlélteti az LG kutatási erőfeszítéseinek jelentőségét, és megerősíti a cég pozícióját a kulcsfontosságú AI technológiák fejlesztésének éllovasaként az olyan területeken, mint például a robotika, a metaversum és az intelligens otthonok.

2024. május 28. 16:11

Felforgatja a munkaerőpiacot a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak – derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből, mely 15 ország több mint félmilliárd álláshirdetését elemezte.

2024. május 28. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52