Nők, mint potenciális 3G-s készülékvásárlók?

Kollár Csaba, 2003. november 13. 12:10
Az angliai szolgáltató, a 3UK bejelentette, hogy új kampányt indít a hölgyek által gyakran látogatott 500 Superdrug üzletben a 3G telefonok vásárlása érdekében.
Marketinges szakemberek szerint ez egy érdekes és újszerű módja annak, hogy a női fogyasztókat megnyerjék az új mobiltechnológiának. A bemutatókkal is színesített kampányban a hölgyek kipróbálhatják a 3G-s videócsevegést és egyéb 3G-kompatibilis szolgáltatásokat is.

A 3 választása azért esett a Superdrug boltjaira, mert itt a hölgyek gyakran megfordulnak, amikor maguknak, kedvesüknek vagy barátaiknak szépítőszereket, parfümöket vagy kozmetikumokat szeretnének vásárolni.

A kommunikációs kampány mellett a bolt a boltban szisztéma szerint több mint 60 üzletet nyitottak a Superdrug boltjain belül a közelmúltban. Gareth Jones, a 3 UK vezetője elmondta, hogy "az emberek, különösen a hölgyek, ha megismerik, akkor meg is szeretik a videobeszélgetést. Marketinges munkatársaink azt tanácsolták, hogy a Superdrug hálózatára összpontosítsuk kommunikációs és értékesítési kampányunkat, mivel a hálózat boltjaiban a hölgyek gyakran megfordulnak, és többnyire a látogatásaik konkrét vásárlással zárulnak."
Kulcsszavak: marketing mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38