Golden Drum: döntős site a kirowskitól

forrás Prim Online, 2003. október 16. 14:14

A kirowski által készített Zwack Webshop hosszú évek az első magyar site, mely a rangos Golden Drum fesztivál tízéves története során shortlistes pozícióba jutott. A zsűri 83 website közül szavazta be az online áruházat a 21 döntős alkotás közé.
A Zwack Webshop a Zwack Unicum Rt. megbízásából 2002-ben készített, az akkor szintén megújult vállalati portállal integráltan működő, a cég által forgalmazott termékeket kínáló látványos internetes áruház. A Zwack Unicum Rt. előző weboldalát, illetve az online áruház első verzióját ugyancsak a kirowski készítette.

Az átlátható struktúrával és könnyen kezelhető navigációval rendelkező internetes áruházban a cég által forgalmazott összes termék elérhető, és online fizetéssel akár azonnal meg is vásárolható. A site-on a hagyományos funkciók mellett számos különlegesség is található: a termékek egy csoportja az oldalon keresztül is ellátható tetszés szerinti felirattal, a virtuális Bárszekrénybe pedig bármelyik ital eltehető egy későbbi látogatásig.

Az ERBA 96 által képviselt Store Wizard alkalmazás testreszabásával, az ERBA közreműködésével készült shopban a fizetés módjáról a vásárló megrendeléskor dönt: az elektronikus tranzakció a pénzügyi partner szerverén keresztül a bankkártya adatai alapján történik.

A Zwack Webshop a 'virtuális Zwack Ház' szerves része, melynek kialakításakor olyan - egységes online corporate arculat megvalósítását szem előtt tartó - kommunikációs platform létrehozása volt a szándék, amely egy honlap keretein belül a fogyasztók 'márkák feletti', egyedi igények és tulajdonságok alapján történő kiszolgálását célozza.

A Zwack-portálra az aktív orientációs funkciót ellátó felületként működő kapuoldalon keresztül léphet be a látogató. Innen érhető el a Zwack Webshop, valamint az összes italt strukturáltan tartalmazó Bárpult, és a Zwack italszakértőjének jelenlétével hitelesített koktélszekció is. Az alkalmazott navigációs technika lehetővé teszi, hogy a fogyasztó a Bárpultból, illetve a tematikus koktéloldalakról elérhesse a webshop termékoldalát.

"A vásárlási folyamat támogatása mellett ez az oldal a vállalat image-ének erősítését szolgáló eszközként is működik, ebben különbözik a hagyományos online áruházaktól - mondja Kelemen Csaba, a kirowski művészeti igazgatója. - Külső megjelenését tekintve szintén valódi 'unikumnak' nevezhető: az elegáns, szinte magazinként lapozható oldalak prémium környezetet teremtenek a prémium kínálatnak."
Kulcsszavak: Kirowski áruház

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09