Több mint egymillió előfizetőt veszített az AOL

MTI Sajtóadatbank, 2003. június 5. 09:10
A Washington Post jelentése szerint a legnagyobb amerikai internetszolgáltató, az America Online (AOL) az év eleje óta több mint egymillió előfizetőjét veszítette el.
Az AOL Time Warner médiakonszern internetes leányvállalatától a jelek szerint főként olyan olcsóbb szolgáltatókhoz, mint a United Online leányvállalata, a NetZero-Service pártoltak át az előfizetők. Az AOL ügyfeleinek rohamos csökkenésével párhuzamosan ugyanis a NetZero ügyfeleinek száma ötven százalékkal emelkedett egy év leforgása alatt.

Első alkalommal következett be csökkenés az AOL szélessávú internet-előfizetőinek a számában. Ők elsősorban közvetlenül a kábel- és telefonszolgáltatókhoz pártoltak át.
Kulcsszavak: AOL +céginfo

Az ABB Robotics és a koreai Pulmuone az MI-alapú automatizálás alkalmazásának lehetőségeit vizsgálja

Az ABB Robotics szándéknyilatkozatot írt alá a szöuli székhelyű élelmiszer-feldolgozó vállalattal, a Pulmuone Co Ltd.-vel, amely szerint a két fél automatizálási megoldásokat kíván kifejleszteni a laboratóriumban termesztett, újszerű élelmiszerek kutatásához és előállításához. A Pulmuone, amely több élelmiszermárka, például a Nasoya tofu termékek és a Monterey Gourmet Foods tulajdonosa, jelenleg a sejttenyésztéssel előállított tengeri élelmiszertermékek új generációjának kifejlesztésén dolgozik. 

2024. június 10. 10:14

Szembe megyünk a fenntarthatósággal

A gazdasági növekedés ellentmond a fenntarthatóságnak, nemhogy el vagyunk késve, de még az irány is rossz, amerre haladunk – nyilatkozta Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora a green.hu legújabb podcastjában, a GreenPodban. Az új fenntarthatósági weboldal a szokásosnál elmélyültebb, kőkemény zöld témákat érintő podcast beszélgetést folytatott az ország egyik legismertebb klímatudósával. 

2024. június 9. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47