Nyári akciók és Szexshop a FOTEXNeten

Több mint 100 000 termék kiszállítása lett ingyenes

forrás Prim Online, 2003. június 4. 14:19
A FOTEXNet nyári akcióinak keretében 2003. június elsejétől rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhatnak a FOTEXNet Áruház vásárlói.
Az online áruház az eddigi 10 000 forint helyett már 5000 forintos rendelési értékhatár felett ingyen szállítja házhoz a megrendelt árukat Budapest határain belül. Az ingyenes szállítási értékhatár csökkenése a FOTEXNet Áruház termékkínálatából több mint 100 000 terméket érint, melyeknek kiszállítása térítésmentes a vásárló számára. A FOTEXNet természetesen nem csak fővárosi vásárlóinak igyekszik kedvezőbbé tenni a szállítási feltételeket, hiszen a hónap végétől már a vidéki megrendelések kiszállításának ára is drasztikusan lecsökken.

A szállítási feltételek kedvezőbbé tétele mellett a FOTEXNet Áruház további akciókkal, újdonságokkal színesíti kínálatát egész nyáron. Május végén nyílt meg a FOTEXNet legújabb áruháza a Szexshop, mely segédeszközök, videok és DVD-k széles kínálatával várja minden, erotikára vágyó vásárlóját. A Szexshopot kizárólag a FOTEXNet Áruház 18 éven felüli regisztrált felhasználói látogathatják. A Szexshop megnyitásával immáron 29-re nőtt a FOTEXNet Áruház részlegeinek száma, ami a következő hónapokban várhatóan további 4-5 részleggel bővül.

A kínálat bővítése mellett egy hosszabb folyamat első lépéseként valamennyi FOTEXNet hírlevél is megújul, így mind tartalmilag, mind arculatilag egy tartalmasabb, színesebb hírlevelet kap naponta postafiókjába a csaknem 50 000 hírlevél előfizető – ígéri a cég sajtóközleményében.
Kulcsszavak: Fotexnet onlineszolg szex

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Minden eddiginél több programmal várta az ELTE IK a Lányok Napjára ellátogató középiskolásokat

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 17:21

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50