Damovo: az Ericsson-divízió felvásárlásával belép a hongkongi piacra

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 5. 10:58
A globális kommunikációs szolgáltató Damovo a mai napon bejelentette, hogy felvásárolta az Ericsson vállalati közvetlen értékesítési és szolgáltatási üzletágának hongkongi részlegét. A hongkongi iroda huszadikként épült be az eddig Európában, Dél-Amerikában és Ausztráliában működő Damovo szervezetébe.
Pearse Flynn, a Damovo vezérigazgatója a következőket mondta: - Tavalyi indulása óta a Damovo 21%-kal növelte globális forgalmát és 68%-kal nyereségét, miközben stratégiai szövetséget kötöttünk a vezető technológiai szállítókkal: partnereink között van a Cisco, az Extreme Networks és a Mitel is. A hongkongi piacra való belépésünk része ambiciózus terjeszkedési stratégiánknak, amit a világ különböző részein hasonló lépésekkel fogunk folytatni.

Ivan Pang, az új hongkongi Damovo leányvállalat ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: - A bejelentés kitűnő hír volt az ügyfélkörünkbe tartozó szervezetek számára, amelyek között a pénzügyi, a kereskedelmi szolgáltatási, valamint a közszolgálati szektorok vezető cégei is megtalálhatók, hongkongi és makaói vállalatok egyaránt. A Damovo szállítófüggetlen stratégiájával fejlett üzleti kommunikációs megoldásokkal bővíthetjük portfóliónkat, és továbbra is ügyfeleink hasznára támaszkodunk az Ericssontól örökölt kiterjedt tapasztalatunkra és szakértelmünkre.

Kulcsszavak: +céginfo Damovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36