A Damovo és a Ceragon Networks globális megállapodást kötött

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 27. 15:00
A Damovo globális kommunikációs szolgáltató és a nagy kapacitású, szélessávú vezeték nélküli rendszereket szállító Ceragon Networks Ltd. a mai napon bejelentette az egész világra kiterjedő együttműködési megállapodásuk megkötését. A megállapodás értelmében a Damovo a Ceragon FibeAir termékcsaládjával bővíti az üzleti felhasználók és távközlési szolgáltatók számára kínált fejlett üzleti kommunikációs portfólióját.
Pearse Flynn, a Damovo vezérigazgatója a következőket mondta: - A Ceragonnal kötött szövetség lehetővé teszi a Damovo számára, hogy gyors és költséghatékony kapcsolatot biztosítson távoli helyszínek között, ezáltal kompromisszummentes megoldást kínál a fix vezetékes kapcsolat alternatívájaként. A Ceragon technológiájának ereje és rugalmassága lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk a nagy megbízhatóságú hálózatok iránti egyre növekvő piaci igényeknek.

- A Ceragon globális jelenlétét erősítő stratégiájának része, hogy a Damovóhoz hasonló piacvezető szolgáltatókkal kötünk szövetséget - mondta Shraga Katz, a Ceragon Networks Ltd. vezérigazgatója. - A jelenlegi stratégiai megállapodás a Damovo globális jelenlétének, a tanácsadás, a tervezés, a megvalósítás és a felügyelt szolgáltatások terén világszerte jelen lévő szakértelmének köszönhetően erősíti a Ceragon nagy kapacitású hálózati berendezések szállítójaként elért vezető pozícióját is.

Kulcsszavak: +céginfo Damovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36