16. Nemzetközi Tetrapol Felhasználói Konferencia

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 24. 11:37
A Tetrapol technológia megerősítette vezető pozícióját a professzionális biztonsági digitális rádiókommunikáció világpiacán. A Berlinben 2002. október 16-18-a között megrendezett 16. Tetrapol Felhasználói Konferencián (Tetrapol Users’ Conference, TUC) 26 ország több mint 300 képviselője, összesen 120 delegáció vett részt.
A TUC-on elsősorban a nagy, többfelhasználós hálózatokról és a biztonsági kommunikációval kapcsolatos eredményekről hangzottak el előadások, jól tükrözve a felhasználók és a gyártók érdeklődését a világszerte már 30 ország 64 hálózatában, közöttük 15 nemzeti hálózat keretei között alkalmazott Tetrapol technológia iránt.

A Tetrapol technológiát növekvő mértékben alkalmazzák többfelhasználós környezetben, különösen nemzeti lefedettséget biztosító hálózatokban. Ezeknek a rendszereknek különböző felhasználói csoportok - köztük a rendőrség, a fegyveres erők, a mentőszolgálatok, a tűzoltók, a polgári védelem stb. - által támasztott követelményeknek egyaránt maximálisan meg kell felelniük. A 16. TUC megerősítette, hogy a Tetrapol hálózatok világméretű kiépítése tökéletesen megfelel a nemzetközi környezetben működő szervezetek igényeinek is.

Az 1995 óta megrendezett TUC konferenciákon a Tetrapol technológiának a világ különböző részeiről érkezett vevői, felhasználói és hálózati operátorai vesznek részt. A konferenciákat minden évben más országban rendezik, 2000-ben például Budapest adott otthont a 12. TUC-nek. A találkozók lehetőséget teremtenek a felhasználóknak és a gyártóknak a tapasztalatcserére és a fejlesztéssel kapcsolatos ismeretek megosztására. A felhasználók így nyomon tudják követni a folyamatosan fejlődő technológiát, és a gyártókkal együtt részt vehetnek a stratégiai döntésekben. A konferenciákon részt vesznek azok az üzemeltetők és szolgáltatók, amelyek közreműködnek a Tetrapol szabványon alapuló digitális rádió kommunikációs hálózatok kiépítésében.

Kulcsszavak: Tetrapol konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52