November elején újra Kriminalexpo – IT-SEC ’2002

Külön szekcióban az informatikai biztonság

Guttray László Guttray László, 2002. szeptember 26. 06:49
Minden korábbinál szélesebb kört fog át az idén 11. alkalommal megrendezendő Kriminalexpo - IT-SEC ’2002 rendezvénysorozat. Mint a hivatalosan "11. nemzetközi biztonsági, bűnmegelőzési, bűnüldözési, informatikai és katasztrófavédelmi szakkiállítás és konferencia" elnevezésből is kiderül, ezúttal a konferenciák, a neves hazai és külföldi szaktekintélyek előadásai kapnak nagyobb hangsúlyt a Budapesti Kongresszusi Központban november 4-6. között, a kiállítás ezúttal 1500 négyzetméternyi területet foglal el.
A három nap alatt összesen öt témacsoportba foglalt előadásokat tartanak, többek között ott kerül sor az Európa Tanács számítógépes bűnözéssel kapcsolatos 2001. novemberi egyezményének (Cybercrime Convention) utótalálkozójára, de külön szekcióban foglalkoznak a szerzői jogi, valamint az informatikai-biztonsági kérdésekkel is. A Kriminálexpót az Ügyészek Országos Egyesülete a Legfőbb Ügyészséggel és a Belügyminisztériummal együttműködésben, a Biztonságos Magyarországért Közalapítvány támogatásával szervezi, a rendező hagyományosan a Compexpo Kft.

A rendezvény kommunikációs partnere és fő támogatója a Matáv, emellett számos informatikai cég is segítséget nyújt konferenciasorozat és kiállítás létrejöttéhez.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59