Mobilabb Damovo-ügyfelek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 27. 21:20
A globális szolgáltató Damovo az Európa-szerte nagy sebességű vezeték nélküli helyi hálózati (WLAN) hozzáférési pontokat üzemeltető Megabeam cég rendszerintegrátor- és hivatalos szolgáltató partnere lett.
Az új megállapodás értelmében a Damovo ügyfelei fix áron egyszerűen használható és biztonságos kapcsolattal hozzáférhetnek saját vállalati hálózatukhoz, elérhetik az internetet, olvashatják e-mailjeiket az üzleti csomópontok - repülőterek, szállodák, pályaudvarok - területén található hozzáférési pontok hatókörzetében. A Megabeam az első olyan cég, amely az egész kontinensre kiterjedő hozzáférési szolgáltatást kínál.

Paul Collinge, a Damovo üzleti és megoldásfejlesztési elnökhelyettese a következőképpen nyilatkozott a megállapodás jelentőségéről: - Egy szervezet növelheti termelékenységét ha alkalmazottai nagy sebességű kapcsolattal tudják elérni a vállalati hálózatot a cég területén kívülről is. A Megabeam bevált, stabil technológiát használ, és kínálatában vonzó, hogy a már üzemelő hozzáférési helyei a kontinens számos pontján megtalálhatók.

- A Damovónak világszerte több mint 26 000 ügyfele van, legtöbbjüknél sok mobil, utazó alkalmazott dolgozik, ezért a Megabeam nagyon fontos új eleme a Damovo mobilitási megoldásokat tartalmazó portfoliójának, ezenkívül kiegészíti hozzáférési szolgáltatásainkat, felügyelt szolgáltatási és átviteli platformjainkat - folytatta Paul.

A Megabeam Európa-szerte fontos üzleti csomópontokban épített ki hozzáférési pontokat: többek között a milánói és római repülőtéren, a londoni Paddington állomáson, valamint a fő üzleti központokban lévő szállodákban, például Hannoverben, Zürichben, Milánóban, Amszterdamban és Münchenben. A szolgáltatás hamarosan 12 európai repülőtéren elérhető lesz, és 2002. november végére összesen 65 csomópont fog üzemelni.

A Megabeam helyszíneihez való hozzáférési szolgáltatás igénybe vehető nemzetközi, országos vagy akár helyszínenkénti alapon is, a szervezet igényeinek megfelelően. A hozzáféréshez a WiFi szabványt támogató eszközök, többek között PDA-k és hordozható számítógépek használhatók. A Damovo a szervezetek számára biztonságos extraneten hozzáférhető online megrendelési, szolgáltatás- és felhasználófelügyeleti megoldást biztosít.

Kulcsszavak: WLAN Damovo +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36