Új együttműködés a Java technológia fejlesztése területén

Kollár Csaba, 2002. augusztus 13. 19:31
Az esmertec és a NuvoStudios bejelentette, hogy a két vállalat együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy a jövőben közösen fejlesszen vezeték nélküli Java játék-alkalmazásokat.
“A két vállalat tudásbázisának az egyesítése nem csak a fogyasztók számára hasznos, hanem a mobilszolgáltatók és a szolgáltatásszállítók számára is, mivel teljes megoldást kínálunk a Java Virtual Machines alapokra építve, és ennek része számos innovatív mobiljáték is" - nyilatkozta az esmertec elnöke, Hansruedi Heeb.

“Az már nem kérdés ma, hogy a mobiljátékok piaca fejlődik-e. Mindannyian tudjuk, hogy fejlődik. A New York-i kutató cég, a Datamonitor előrejelzése szerint 2005-re 200 millió ember játszik majd webes játékokat mobilkörnyezetben." - nyilatkozta Arno Filbig, az esmertec üzleti fejlesztésekért felelős elnökhelyettese. Majd folytatta: “A NuvoStudios-ban olyan partnerre találtunk, aki nagyon vonzó mobiljátékok sokaságát fejleszti. Ez azt jelenti, hogy a készülékfejlesztőknek és a szállítóknak olyan megoldásokat tudunk kínálni, melyek vezeték nélküli hálózaton interaktív játékokat tesznek elérhetővé, mindezt a végfelhasználók legnagyobb örömére."

Hasonló optimizmussal beszélt a NuvoStudios elnöke Dale Crowley is: “Gyorsaság, teljesítmény, egyszerűség… egy elegáns megoldás - ez mind megvan az esmertec-ben. A játékok megkövetelik a gyors és működésbiztos vezeték nélküli hátteret. Az esmertec-kel való közös munkánkra úgy tekintünk, mint egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolat kezdetére".

Kulcsszavak: Java mobilszolg játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36