A Hutchison 3G Java fejlesztései

Kollár Csaba, 2002. június 16. 20:45
Az angliai központú vezeték nélküli mobilszoftverek fejlesztésére szakosodott elata cég bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai megállapodást között a Hutchison 3G-vel. Ennek értelmében elsőként Angliában, majd később Európa más országaiban – ahol a Hutchison Whampoa licenceli a 3G szabványokat – is megjelennek a két cég közös fejlesztései.
Ezek elsősorban olyan Java alkalmazások (J2ME), melyekkel a fogyasztók az eddiginél jobban célozhatók meg. „A vezeték nélküli Java egy kritikus pontja az új 3G szolgáltatások fejlesztésének. A mostani megállapodás a Hutchison 3G-vel az elata-t akár piacvezető helyzetbe is juttathatja a Java alkalmazások területén csakúgy, mint az emelt szintű regisztrált szolgáltatások menedzsmentjében” – nyilatkozta Gavin Freed az elata elnöke. Majd folytatta „a Hutchison 3G az elata szakértelmét választotta arra, hogy saját Service Delivery Platform-ját támogassa, mivel az alkalmazások dinamikus menedzselése és fejlesztése az elata-nál maximálisan támogatott.”

Hasonló optimizmussal nyilatkozott Colin Tucker a Hutchison 3G vezérigazgatója: „szolgáltatásainknak flexibilisnek és megfelelőnek kell lenni az új piac számára. Egy flexibilis platform választása nem csak a mostani elvárásoknak felel meg, de támogatja a jövő multimédiás szolgáltatásainak a fejlesztését is.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36