Webmania2 = "Két legyet egy csapásra"

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 2. 20:48
Folytatódik a magyar online társadalom egyik legnagyobb szabású nyereményjáték-sorozata a Webmania.hu szervezésében. Az oldal üzemeltetője, a Hírek Kft. a tavalyi nagysikerű Webmania nyereményjáték nyomdokain idén is komoly kampányt szervezett a Webmania2 kommunikálásra.
Saját oldalak és célcsoport-specifikus megállapodások révén több mint 20 millió banner-megjelenés(!) támogatja az akciót. Az online médiafelületeken elhelyezett szalaghirdetésekre kattintva regisztrációs felület jelenik meg, s az itt bejelentkezők között a hathetes kampány végén értékes tárgynyereményeket sorsolnak ki. Szponzorációs partnerek: Portocom Rt., Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft. & T. Bt., Intercom Rt., United Média Kft. és a Sigmoid Kft.

A promóciónak kettős célja van: egyrészt nagyszámú látogatót vonz a webmania portálhoz, ami nagy lökést ad ahhoz, hogy a Webmania az ország egyik legkeresettebb linkgyűjteménye legyen. Másrészt hozzájárul a Hírek Kft. Maxima online direkt marketing adatbázisának bővítéséhez, ami már most az egyik legnagyobb permission alapú adatbázis Magyarországon.

A Webmania.hu népszerű induló-böngészőlap, amelyen válogatott tematikus linkgyűjtemény, kereső- és szótárablak, ingyenes levelezőrendszer, valuta- és mértékegység váltó szolgáltatás áll a felhasználók rendelkezésére.

Kulcsszavak: Hírek marketing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50