A Damovo, mint a Jordan Grand Prix üzleti kommunikációs partnere

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 19. 19:23
A Jordan Grand Prix bejelentette, hogy a Damovót választotta hivatalos üzleti kommunikációs partnerének. Az üzleti kapcsolat révén a Damovo a Jordan-nek hang- és adatkommunikációs, valamint mobilitási technológiákat szolgáltat.
Eddie Jordan, a Jordan Grand Prix első embere a közvetkezőképpen üdvözölte az új üzleti kapcsolatot: – Az üzleti kommunikáció jelentősége egyre nagyobb a Forma 1 csapatok számára, és nagyon fontos, hogy a Jordan a legjobb partnert válassza ezen a téren. Ezért örömmel és izgalommal nézünk a Damovóval indított üzleti kapcsolatunk elébe. A Damovo egy igen erős vezetéssel rendelkező fiatal vállalkozás. Reményeink szerint szakértelmük hasznos lesz csapatunknak és együttműködésünk mind a két fél számára sikeres lesz.

A Forma 1 az egész világot lázba hozó esemény: a versenyek a világ 146 országában nézők millióit vonzzák. Az együttműködés értelmében a Damovo logója megjelenik a Jordan csapat 2002-es világbajnokságon részt vevő nagy reménységén, a Honda EJ12 versenyautón, valamint a két pilóta: az olasz Giancarlo Fisichella és a japán Takuma Sato overallján. A jelentős szponzorálási megállapodás nyilvánosságra hozatalára a csapat nyitórendezvényén, február 22-én pénteken Brüsszelben kerül sor, és az első közös szereplés az Ausztrál Nagydíjon lesz március 3-án.

Kulcsszavak: Damovo +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36