Megalakult az Alcatel EBR Kft.

MTI Sajtóadatbank, 2001. október 4. 08:58
Kettévált az Alcatel Hungary Híradástechnikai Kft., és megalakult az Alcatel e-Business Rendszerek Kft. (Alcatel EBR Kft.).
Az Alcatel e-Business Rendszerek Kft. jegyzett tőkéje 130 millió, saját tőkéje eléri a 383,257 millió forintot. Az új cég igazgatója, Tóth Ottó elmondta, hogy a társaság ez évi bevétele várhatóan eléri a 2 milliárd forintot.

Az Alcatel EBR tevékenységében a telefonrendszeres szolgáltatások aránya csökken, míg az integrált rendszerek értékesítése nő. Különösen dinamikusan szeretnék növelni a távfelügyeletes szolgáltatások forgalmát, ami az összforgalom hetedét teszi ki s 40 százalékkal nőtt tavalyhoz viszonyítva.

A központban működtetett folyamatos felügyelet előnye: a felhasználó még észre sem veszi, hogy meghibásodott a rendszer, máris ki tudják javítani a hibát.

Egyre több Magyarországon működő nemzetközi bank alkalmazza az Alcatel telefonos rendszerek kínálta sokoldalú szolgáltatásokat, így a Volksbank, az Erste Bank és a K&H.

A pénzintézetek azért is előnyösnek tartják az Alcatel rendszereket, mert alkalmazásukkal a belső kommunikációt már internetprotokollon keresztül is tudják bonyolítani - mondta el az igazgató.

Kulcsszavak: +céginfo Alcatel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36