Építsük be a cégbe az MI-t! Kevesebb idő, költség, több eredmény!

forrás: Prím Online, 2024. február 15. 12:58

A hatékonyságot növelő, jelentős költségmegtakarítást hozó mesterséges intelligencia beemelése a cég munkafolyamataiba már tömeges méreteket öltött. Ide biztosan érdemes befektetni! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Építsük be a cégbe az MI-t! Kevesebb idő, költség, több eredmény!” című hibrid konferenciájának előadói bemutatják a legújabb és leghatékonyabb MI-megoldásokat.

 

Megindult az MI-integrációja a hazai kkv-knál is. 2024-ben a generatív AI új szintre lép az üzleti alkalmazásokban. A komolyabb cégek 88 %-a már MI-felelőst alkalmaz, aki a mesterséges intelligencia fejlesztésével és adaptálásával foglalkozik. 

 

A szoftverfejlesztést az AI beemelése elképesztő távlatokba lökte. De tarol a népszerűsége a cégek körében az ügyfélkapcsolatok, a szöveges tartalmak, a gyártás, a marketing, az oktatás, a munkaerőpótlás, a folyamatok automatizálása, a szolgáltatásmenedzsment, az adatelemzés és piackutatás területén. A kutatásban és az oktatásban is új távlatokat nyit.

 

 

A cégekre testreszabott, saját mesterséges intelligencia alkalmazások szolgáltatási piaca nagyon fellendült. Hamar megértették ugyanis a cégek, hogy az ingyenes AI-modelleket nem szabad cégen belül használni az adatvédelem okán. A kereslet és a kínálat is rohamtempóban nő.

 

A vállalati felhasználásra szánt adatbiztonságos MI-megoldások lesznek az év legkeresettebb termékei!

 

Itt az ideje a mesterséges intelligencia beemelésének a cég működésébe!

 

Az „Építsük be a cégbe az MI-t” konferenciára várjuk az MI-ről meggyőzött, a piacon maradni akaró, fejlesztésre, költségcsökkentésre, hatékonyságnövelésre, időspórolásra elszánt kkv-döntéshozókat. Ne térjünk le a fejlődési irányról!

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: február 28.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/epitsuk-be-a-cegbe-az-mi-t/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50