Hivatalosan is megnyitja a Black Friday szezont a MediaMarkt

forrás: Prím Online, 2023. október 26. 11:26

A MediaMarkt idén negyedik alkalommal jelentkezik egy teljes hónapon át tartó Black Friday akcióval: egész novemberben, minden héten megújuló ajánlatokkal várja a vásárlókat. Idén először a műszaki áruházlánc különleges lehetőséget biztosít a tudatos, kiemelt időszakra előre készülő vásárlóinak: mindenki, aki felregisztrál a MediaMarkt Black November VIP listájára október 25 és november 2-a között, további kedvezményekben és kiemelt ajánlatokban részesülhet.

Ahogy az a MediaMarkt legutóbbi kutatásából is kiderült, nem az impulzus vásárlások időszakát éljük. A tudatos költségtervezés és a kiadásaink racionalizálása az első a mindennapi döntéseinknél. Az év kiemelt időszakában éppen ezért sokan készülnek olyan eszközök, műszaki cikkek beszerzésére, amit akár egész évben halogattak. Tavaly az energiahatékonyság volt az elsődleges mozgatórugója a háztartási nagygépek cseréjének, és bár az energiahatékonyabb eszközökért való rohamról idén már nem beszélhetünk, továbbra is sokakat a korszerűsítés vagy az elromlott eszköz pótlása vezérel az új készülék beszerzésénél, a másik fő motiváló tényező pedig a szórakozás, kikapcsolódás.

 

 

„Felméréseink szerint bár visszafogottabb forgalom várható, mint az ezt megelőző évben, de a Black Friday idén sem marad el.  A többség a karácsonyi kiadásokra spórol, de ez egyben azt is jelenti, hogy kihasználja az ünnepek előtti kedvezményeket az ajándékok beszerzésére. A kutatásunk becslései szerint minden ötödik ember tervezi valamilyen konkrét elektronikai eszköz beszerzését még idén. Elsősorban tv, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközök, egészségmegőrzésben szerepet betöltő eszközök, valamint a telefonok terén várunk jelentős kereslet élénkülést, de a háztartási nagy- és kisgépek iránti is hagyományosan nagy ilyenkor a forgalom. Az egész hónapon át tartó, hetenként megújuló ajánlatokkal már a kezdetekben is az volt a célunk, hogy a vásárlóinknak több ideje legyen átgondolt vásárlási döntéseket hozni. Az olyan eseteket leszámítva, amikor egy elromlott háztartási gépet kell hirtelen pótolni, az előre nem tervezett nagyobb beszerzések egyre ritkábban fordulnak elő. Többek között ezért is vezettük be idén először az előzetes regisztráció lehetőségét. A célunk ezzel nem csak az, hogy felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy kezdjék el átgondolni, milyen műszaki cikkre lehet még szükségük akár maguknak, akár ajándékként, hanem szeretnénk a tudatos tervezést további kedvezményekkel és különleges, csak a VIP listára felregisztrált vásárlóknak szóló ajánlatokkal is támogatni” – magyarázta az újonnan bevezetett előregisztráció okait a Media Markt Magyarország ügyvezetője, Szilágyi Gábor.

 

Széles termékcsoportra kiterjesztett ajánlatokkal találkozhatunk majd november 3. és 26. között a MediaMarkt áruházakban és az online webshopban. Várhatóan több mint 1000 termék vesz majd részt a hetente frissülő promóciós ajánlatokban. Október 25-én vette kezdetét az előregisztráció a MediaMarkt Black November VIP listájára, és egészen november 2-ig lehet feliratkozni az exkluzív kedvezményekért. A regisztrált felhasználók november folyamán így minden héten új, kizárólag a feliratkozók számára elérhető kiemelt ajánlatokról értesülhetnek.

Kulcsszavak: Black Friday MediaMarkt

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az Európai E-sport Szövetség tisztújításán magyar tisztségviselő is bizalmat kapott

33 tagország, köztük Magyarország részvételével, újra alakult az Európai E-sport Szövetség (EEF). Hazánkat teljes jogú tagállamként, a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) nevében, Biró Balázs György, a szövetség főtitkára és Kis Balázs külkapcsolatokért felelős elnökségi tag képviselte.

2024. április 29. 18:05

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14