Adó- és pénzgazdálkodás. Minden forint számít!

forrás: Prím Online, 2023. október 6. 17:21

Kevesebb megrendelés érkezik? A költségek pedig tovább növekednek? Sok cég él most ebben a helyzetben. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Adó- és pénzgazdálkodás. Minden forint számít!” című konferenciájának előadói elmondják, hogyan tartható fenn a cég, ha a költségek az infláció miatt drasztikusan növekednek, a bevételek, megrendelések pedig a recesszió miatt csökkennek.

Lehetetlennek tűnő feladat? Pedig még egy darabig szembe kell nézni az üzleti szektor szereplőinek a megrendelések megritkulásával. S nincs vállalkozást támogató vissza nem térítendő EU-pályázat sem.

 

Egyik megoldás: spórolni, ahol lehet! Például az adórendszerünkben fellelhető kedvezmények igénybevételével, a béren kívüli juttatások használatával, az energiaköltségek minimálisra csökkentésével, a megosztásos gazdaságra áttéréssel stb.

 

Másik megoldás: pénzt, vagyont tartsuk értékálló befektetésekben! Ha van eladható és nélkülözhető ingatlan, vagyontárgy, váljunk meg tőle vagy hasznosítsuk!

 

A társasági törvényben, cégcsoportosulásokban is nagyobb a cégbiztonság. Használjuk ki a devizában fizetés lehetőségeit!

 

 

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is szilárdan működni. 

 

Sok megoldás létezik. Az orrunk előtt van. Csak észre kell venni.

 

A konferencia előadói sok használható megoldást tárnak a kkv-döntéshozók elé, mely szektortól függetlenül segít a recesszióban is megvetni a lábunkat.  Biztosan tudnak mondani olyat, ami eddig elkerülte a figyelmüket. De most jól jön egy új ötlet pénzünk, vagyonunk értékállóságának megóvására.

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Adó- és pénzgazdálkodás – Minden forint számít!” című hibrid konferenciáján november 2-án várjuk azokat az üzleti döntéshozókat, akik a recesszióban a cégvagyon értékállóságának megóvására keresnek megoldásokat.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól majd 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: október 19.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/adoespenzgazdalkodas/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50