Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 27. 18:57

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

Okos az a kkv, amely folyamatosan erős tempóban növeli a hatékonyságát. A technológiavezéreltség még önmagában nem tesz okossá. De ajánlatos ezt az alapot kiépíteni. Okosan választani a gépi és az emberi intelligenciák kínálatából! ­ – Az is egy hasznos tudás!

 

Hatékonyan, adatvezérelten, olcsón, költségeket csökkentve okos céget építeni egy kkv-nak?  Ezt a bravúrt mivel lehet elérni? Digitális, gépi, mesterséges és emberi intelligencia milyen keverékével? – Ez már a tevékenységünktől függő technikai és pénzkérdés.

 

A siker nem elhanyagolható feltétele, hogy tudjunk okosan válogatni a smart company-vá válás megvalósításához szükséges segítő eszközökből, módszerekből. 

 

 

Vannak még rések a céged, irodád pajzsán? Biztosan tudunk újat mondani. Előadóink bemutatják a közeli jövőt és az okosabbá válás új eszköztárát. Lehet még sok olyan technológia, módszer, új tudás, ötlet, amit cégünkbe, irodánkba beépítve megerősödik a piaci pozíciónk.

 

Az okosodás nem pénz kérdése!

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK Smart company – 2024 című hibrid konferenciáján október 12-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, akik szeretnének egy rövid nap alatt megismerni új technológiákat, módszereket, melyek folyamatos fejlődésben tartják cégüket, ezáltal a versenyképességüket.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól majd 10 napig videón megnézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: szeptember 28.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/smart-company-2024/

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50