A Bespoke Jet MI a Samsung eddigi legerősebb és legintelligensebb takarítási megoldását kínálja

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 5. 11:11

A Samsung bemutatta a Samsung Bespoke Jet MI-t, a vállalat eddigi legerősebb akkumulátoros porszívóját. A készülék akár 280 W*  szívóteljesítményt, továbbfejlesztett, öntisztító all-in-one állomást és mesterséges intelligencia (MI) alapú funkciókat kínál. 

Magyarországon a készülék a Bespoke Jet MI 280**  verzióban, időtálló Fekete színben lesz elérhető 519.900 forintos fogyasztói áron. A hazai előrendelési időszak június 26-tól indul.

 

„A rendkívüli szívóerőnek és a vállalat eddig első MI-alapú tisztítási funkcióinak köszönhetően a Bespoke Jet MI készülékek a felhasználók életstílusához igazodnak – mondta el Mógor Tibor, a Samsung Magyarország háztartási eszközökért felelős termékmenedzsment vezetője. – A Samsung Bespoke Jet MI vezeték nélküli porszívó kiemelkedő szívóerővel a legtöbb felhasználó számára elérhetővé teszi a prémium életstílust."

 

 

A Samsung eddigi legerősebb és legjobb üzemidejű vezeték nélküli porszívója

 

A Bespoke Jet MI nagyteljesítményű Hexajet motorral érkezik, amely a 280 W-os szívó-, és 730 W-os maximális teljesítményével a Samsung eddigi legerősebb porszívója. Az ultrakönnyű, mindössze 150 gramm súlyú motor az előző modellekhez***  képest 25 százalékkal nagyobb szívóteljesítményt és 52 százalékkal magasabb tisztítási hatékonyságot biztosít.

 

Annak érdekében, hogy a felhasználók hosszabb ideig, szinte megállás nélkül takaríthassanak, a Bespoke Jet MI a Samsung porszívók történetének leghosszabb, százperces, egyakkumulátoros üzemidejével érkezik. Az előző modellhez képest 80 százalékkal magasabb, 4500 mAh kapacitású akkumulátort úgy optimalizálták, hogy teljesítményének 70 százalékát akár 500 cikluson****  keresztül is megőrizze.

 

A Bespoke Jet MI kefék és tartozékok széles választékával érkezik a piacra. Az Active Dual Brush kefe a legtöbb padlófajtán hatékonyan tisztít, a beépített LED-világításnak köszönhetően pedig látványosabbá teszi a sötét sarkokban heverő port, míg a nehezebben elérhető területek hatékony tisztítására tervezett Slim LED Brush+ kefe rendkívül könnyen irányítható kialakítással és ugyancsak LED-felszereltséggel érkezik. A készülék és a kefék kényelmesebb tárolását a tartozéktároló teszi lehetővé. 

 

 

MI-alapú takarítás az eddigi legintelligensebb takarítási élményért

 

A Samsung MI Optimum Tech technológiát alkalmazó, teljesen új MI vezérelt üzemmódnak köszönhetően a Bespoke Jet MI készülék nem csak hatékonyabb tisztítást biztosít, a legkülönbözőbb környezethez is alkalmazkodik. A Bespoke Jet MI az első olyan akkumulátoros porszívó, amely UL Solutions hitelesítést kapott az egyik vezető független biztonságtudományi szervezettől. Az MI Takarítási Módnak köszönhetően, az optimális tisztítás és maximális akkumulátor-hatékonyság érdekében képes felismerni és meghatározni a takarítandó felület típusát.

 

Az MI Takarítási Mód alkalmazásakor a Samsung Bespoke Jet MI először a szívóerőt szabályozó vezérlőjén keresztül érzékeli a kefeterhelést, majd a nyomásérzékelőin keresztül a légnyomást is méri. A padló típusának beazonosítása érdekében elemzi az adatokat, az intelligens algoritmus pedig a kapott eredményeknek megfelelően, a leghatékonyabb teljesítmény érdekében beállítja az optimális szívóerőt és kefehenger sebességet.*****  

 

Az MI Takarítási Mód az Active Dual Brush kefével együtt alkalmazva akár 14 százalékkal csökkentheti az akkumulátor energiafelhasználását és 6 százalékkal növelheti a manőverezőképességet. Slim LED Brush+ kefével történő együttes használat közben pedig akár 21 százalékkal csökkenhet az akkumulátor fogyasztása, miközben a manőverezőképesség 8 százalékkal javulhat. ****** 

 

A Bespoke Jet MI mesterséges intelligenciát alkalmazó tisztítási technológiáján túl a SmartThings és a Smart Wi-Fi csatlakoztathatóság is hozzájárul a készülékek testre szabhatóságához és az optimális tisztaság eléréséhez. Az intelligens öndiagnosztikai funkciók hozzájárulnak, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki készülékükből, miközben a porszívó a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja. 

 

 

Továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomás, higiénikusabb működés

 

A Bespoke Jet MI továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomáson a készülék automatikusan kiüríti a porgyűjtőt, amely eljárás a Lég Impulzus technológiának köszönhetően minden eddiginél gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb. 

 

A Bespoke Jet MI erőteljes Forgó légpenge technológiájának alkalmazásakor a készülék akár 1000 fordulat/perc fordulatszámmal mozgatja a levegőt, így a porgyűjtő kiürítésekor minden szemetet eltávolít, a szűrőben megakadt szőr- és hajszálakat is beleértve.

 

A továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomás minden kiürítés során automatikusan lezárja a fedelét, ezáltal hatékonyabb porkezelési teljesítményt nyújt és felfogja a finom port a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszer segítségével, valamint 99 százalékkal*******  megbízhatóbb a szőr- és hajszálak feltakarításában.

 

A Bespoke Jet MI bevezetésével a Samsung megerősíti pozícióját a vezető gyártók között az álló porszívók nemzetközi piacán, több olyan megoldást kínálva a fogyasztóknak, amelyek ötvözik a prémium formatervezést a kényelmes használhatósággal.

 

__________________________

*A Korea Testing Laboratory által végzett tesztelés alapján, az IEC62885-4: 2020 szabványnak megfelelően. A porszívó bemeneténél mérve, üres porgyűjtővel, Jet módban és nagy kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorral.

**Magyarországon a VS28C9784QK/GE Jet MI modell lesz elérhető.

***A Bespoke Jet 210W szívóteljesítményéhez képest.

****Az akkumulátoregység kapacitása (4500mA) alapján 500 használati ciklus után 70%-os kapacitást biztosít. 1 ciklus: Teljes lemerülés a teljes feltöltés után (100% ~ 0%). Az eredmények a használat függvényében változhatnak. Belső tesztelés alapján.

*****A kefehenger sebességének beállítása csak a Jet Dual esetében alkalmazható.

******Az Active Dual Brush használatával végzett belső tesztelés alapján, a padlóösszetétel globális átlagának megfelelően a fapadló 76%-ot, a szőnyeg 24%-ot tesz ki. Ugyanazt a tisztítási teljesítményt éri el, mint a közepes üzemmódban, 2%-os vagy kevesebb különbséget ér el a tisztítási hatékonyságban, az IEC 62885-2 Cl 5.1 és 5.3 szabványnak megfelelően. Az akkumulátor fogyasztását a porszívó teljesen feltöltött állapotban történő, 35 perces használata során fogyasztott energiamennyiség alapján mérték. A manőverezhetőség az IEC 62885-2 CL 7.3.9 szabvány szerint mért értéken alapul. Az eredmények a tényleges használati körülményektől függően változhatnak. A hatás eltérő lehet a Slim LED Brush+ használatakor.

*******Belső tesztelés alapján. A szőr és hajszálak eltávolításának gyorsaságát a porgyűjtő súlyát a teljes kapacitását kitöltő szőrmennyiséggel és anélkül mérték és hasonlították össze. A teszt során az eszköz porgyűjtőjét a tisztító állomás segítségével ürítették ki. Az eredmények a tényleges használati körülményektől függően változhatnak. 

Kulcsszavak: porszívó Samsung

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szemben a sztereotípiákkal: a nők, a tudomány jövőjének alakítói

Április negyedik csütörtökén az infokommunikációs szektor női szereplői előtt tisztelgünk. Az immár 15. éve ünnepelt Lányok az információ- és kommunikációtechnológiában (Girls in ICT) nemzetközi napja arra biztatja a fiatal lányokat, hogy merjenek nagyot álmodni és bátran helyezkedjenek el STEM*  vagy IKT**  szakmában. Idén a női vezetők és elengedhetetlen mentori szerepük kerül középpontba a világnapon, amely a Megoldások a holnapért résztvevőit is megihlette.

2024. április 27. 17:03

Minden 5. gyereket érintheti az online bántalmazás

Bár a honfitársaink szerint a közösségi média veszélyesebb a gyerekekre nézve, mint a tömegközlekedés, a 6-14 évesek harmada mégis rendszeresen használja a social mediát – derült ki egy friss, országos kutatásból. Az egyik leggyakoribb probléma az online térben a bántalmazás, ami akár minden 5. gyereket érinthet. A kitöltők harmada nem szokott a családjával beszélni az internetes tér veszélyeiről, pedig a tudatosítással a legtöbb ilyen helyzet megelőzhető vagy kezelhető lenne.

2024. április 27. 13:59

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50