Húszszázalékos kedvezménnyel érhető el a Vodafone legnépszerűbb tarifacsomagja

forrás: Prím Online, 2023. július 27. 16:13

A nyári élmények gyűjtését támogatja a Vodafone Magyarország. Két RED Free 5G tarifacsomag vásárlása esetén kedvezményes áron korlátlan belföldi mobilinternetet és hívást kapnak az ügyfelek.

A nyári időszakban a Vodafone Magyarország legnépszerűbb tarifacsomagja, a RED Free 5G, csomagajánlatban 20 százalék kedvezménnyel érhető el. A tarifacsomag korlátlan beszélgetést és belföldi adathasználatot kínál az ügyfelek számára. A nyári utazások alatti kapcsolattartást a szolgáltató 26 GB, Európán belül felhasználható adatkerettel teszi egyszerűbbé és élvezhetőbbé. 

 

A kedvezmény mind az új, mind a már meglévő Vodafone ügyfelek számára elérhető. A Vodafone Magyarország régebbi ügyfelei az alábbi módosítások esetén élhetnek a sávos kedvezménnyel:

• Egy darab RED Free 5G előfizetés esetén: Már meglévő 1 RED Free 5G előfizetéssel rendelkező ügyfelek igénybe vehetnek még egy RED Free 5G tarifát, amellyel szintén élvezhetik a kedvezményes ajánlatot. 

• Egy darab RED Free 5G és 1 db GO előfizetés esetén: Amennyiben az ügyfél rendelkezik egy RED Free 5G mellett egy GO előfizetéssel is, lehetősége van GO tarifáját RED Free 5G csomagra váltani, így az ügyfeleknek akár 2 korlátlan belföldi adatforgalommal és hívással rendelkező tarifacsomagja is lehet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50