Az eMAG legyen veled! Ezek a legnépszerűbb Star Wars termékek

forrás: Prím Online, 2023. május 5. 15:19

May the 4th Be With You – azaz “az erő legyen veled”! A nemzetközi Star Wars-nap apropóján az eMAG összegyűjtötte a hazai vásárlók körében legnépszerűbb termékek listáját a Csillagok háborúja univerzumából. A sort a LEGO tematikus építőkészletei dominálják, de Star Wars-mintás elektromos fogkefe, plüssfigura, és mobiltartó is megtalálható ezek között.

 George Lucas utóbbi években sorozatok formájában is újjáéledő sci-fi univerzuma évszaktól függetlenül népszerű az eMAG.hu látogatói körében: a legtöbben a LEGO Star Wars építőjátékokat keresik a webáruházban, ez a keresőkifejezés folyamatosan a top 100 környékén között foglal helyet, több százzal megelőzve a szimpla Star Wars kereséseket.

 

Eladások terén is a LEGO-készletek uralják a Star Wars univerzumot az eMAG-nál: az utóbbi 12 hónapban a legnagyobb darabszámban a 24 apró meglepetést tartalmazó tematikus adventi naptárt, a Millenium Falcon zsebben is könnyedén elférő, microfighter változatát, illetve a Birodalom visszavág-ból ismert hógárdisták (snowtroopers) miniszettjét rendelték meg a webáruház ügyfelei. 

 

A kisebb gyerekeknek és gyűjtőknek szánt, kevés darabból összerakható készletek mellett a top 30-ba bekerültek kifejezetten eltökélt legósoknak tervezett szettek is, amelyek közül például az összerakása után asztaldíszként is bevethető Mandalóri sisak a legnépszerűbb. 

 

 

Az utóbbi egy év eladásait vizsgálva elmondható, hogy az olcsóbb, egyszerűbb LEGO-szettek közül az utóbbi években készült filmekhez és sorozatokhoz kapcsolódó készletek a népszerűbbek, a legdrágábban eladott szettek – például a birodalmi lépegető (AT-AT), a Millenium Falcon, vagy a Birodalmi Csillagromboló –  tematikában a nyolcvanas években mozikba került első három filmhez kapcsolódnak. Várhatóan a Star Wars: Látomások animációs sorozat május 4-én debütált második évadához kapcsolódó termékek is népszerűek lesznek a vásárlók körében.

 

Egy másik tematikus slágertermék az Oral-B gyerekek számára tervezett, Star Wars motívumokkal díszített Vitality elektromos fogkeféje, amelyhez a tematikában illeszkedő pótfejeket is sokan rendelnek online. A gaming relikviák közül az okostelefont tartani és tölteni képes Baby Yoda figura, illetve egy Mandalóri kontrollertartó az utóbbi évek legnépszerűbbike az eMAG-nál. 

 

Az eMAG saját, illetve Marketplace partnereinek kínálatában ezernél is többféle Star Wars-os ruhanemű érhető el, ezek forgalma nagyjából egyenletesen oszlik el, bár a férfiruházaton belül a yodás pólók valamiért egy kicsivel jobban fogynak a többinél – és a tematikus plüssjátékok közül is a gyerek Yoda a leginkább kelendő.

 

Az utóbbi egy év legnépszerűbb Star Wars-játékai az eMAG-nál:

1. LEGO Star Wars Adventi naptár

2. LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter

3. LEGO Star Wars Hógárdista harci csomag

4. LEGO Star Wars Luke Skywalker (Vörös Ötös) sisak

5. LEGO Star Wars A Mandalóri sisak gyűjthető LEGO készlet felnőtteknek

6. LEGO Star Wars Millenium Falcon építő készlet játékűrhajóval

7. LEGO Star Wars Razor Crest Microfighter, 98 építőelem

8. LEGO Star Wars Dark Trooper támadás

9. LEGO Star Wars A Mandalori és A Gyermek

10. LEGO Star Wars Párbaj a Mandalore bolygón

Kulcsszavak: eMAG webáruház

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Nagy hatótáv, nagy lehetőségek

A GreenGo, Budapest máig egyetlen teljesen elektromos autómegosztója olyan, nagy hatótávú autókkal bővítette flottáját, amik még egy lépéssel közelebb visznek ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a saját autónak.

2024. május 1. 12:03

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Már több millió európai Samsung felhasználó veszi igénybe az új One UI 6.1 frissítéssel érkezett Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.

2024. április 30. 19:43

Adatbiztonsági frissítést adott ki az ASUSTOR

Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

2024. április 30. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14