Maximális védelem a telefonodnak betekintésgátló üvegfólia segítségével

forrás: Prím Online, 2023. április 14. 09:36

Bizonyára voltál már olyan helyzetben, amikor nem szeretted volna, hogy a körülötted lévők bármit is meglássanak a képernyődön megjelenő képekből, adatokból, és tudod, milyen zavaró, amikor a buszon, tömegben telefonozva mások is olvashatják az üzeneteidet.

Ennek most vége, ha felszereled az iPhone-od kijelzőjét Privacy üvegfóliával. A készülékek extra védelméért amúgy is ajánlatos a gyárilag megerősített kijelzőt kellően kemény, vagyis a karcok és ütések ellen védelmet nyújtó üvegfóliával és telefonházat védő tokkal felszerelni. A Privacy fólia segítségével pedig lehetőséged van még a nemkívánatos pillantásoktól is megóvni a telefonodat. Ne várd meg, amíg bekövetkezik a baj, a megelőzés kevesebbe kerül. 

 

Üvegfólia a magánszféra védelmére

 

A Privacy üvegfólia, vagy más néven adatvédelmi képernyővédő hasznos Apple kiegészítő, ugyanis nemcsak a karcolásoktól, ütődésektől és bármilyen más, a kijelzőre irányuló veszélytől védi a képernyőt, hanem óvja a magánéletedet is a bámészkodóktól. 


 

Elvégre akár a buszon játszol valamelyik kedvenc játékoddal, akár egy közösségi helyen, kávézóban dolgozol, bankolsz a telefonod segítségével, bárki ránézhet a képernyődre, és láthatja, mit csinálsz. A vizuális hackelés is egy létező bűncselekmény, amelynek során a más képernyőjén megfigyelt információkat használják fel a bűnözők. Ennek megakadályozására is nagyszerű eszköz a Privacy fólia.


Hogyan működik a Privacy fólia?

 

A legolcsóbb adatvédelmi képernyővédők csak elsötétítik a képernyőt, ami számodra sem ideális, így nem ez lesz a legjobb megoldás, hanem az a technológia, amely a polarizációt használja. Ez ugyanis csak 30-45 fokos szögben engedi láthatóvá válni a képernyőt, így aki ennél messzebbre megy, csak egy sötét kijelzőt lát. 

 

Persze ehhez az is kell, hogy a leskelődő illető távolabb legyen, és a képernyő betűmérete ne 96 pt nagyságúra legyen állítva, valamint a jelszavaidat is kezeld mindig bizalmasan. 

 

A bepillantást gátló üvegfólia tökéletes választás, hiszen további előnye, hogy az ujjlenyomatok megtapadását is gátolja, tökéletesen átereszti a fényt, továbbá a kijelző érzékenységét sem csökkenti.

 

Válassz megfelelő kijelzővédő üvegfóliát!

 

Amikor a legjobbat keresed, sorakoztasd fel a számodra fontos szempontokat, hogy a legmegfelelőbbet választhasd. 

 

A műanyag fóliákat felejtsd el, hacsak nem íves képernyőre keresel megoldást, ugyanis ezek nem elég kemények, hogy megóvják a mélyebb karcoktól, nagyobb ütésektől. Az edzett üveg viszont tökéletes megoldást jelent.

 

Mindig a telefon típusának megfelelőt válaszd, különben nem illeszkedik teljesen, ami a széleken a fólia leválását, ezáltal a védelem gyengülését okozhatja. Az üvegfóliát felhelyezheted Te magad is, ha betartod az előírásokat, zsírtalanítod, portalanítod a felületet, megfelelően helyezed rá, de biztosra mehetsz, ha egy szakemberre bízod. Megéri egy megbízható gyártó drágább fóliáját választani, mert az olcsóbbak silány minőségűek lehetnek, ezáltal nem kellő védelmet nyújtanak.

Kulcsszavak: mobilkijelző iPhone fólia

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50