Biznisz az ingatlanban – 2023

forrás: Prím Online, 2023. február 8. 09:39

Kivárni és felkészülni! Kiszámíthatatlanságban minden lépés kockázatos. – ezt üzenik a „Biznisz az ingatlanban” című PP Konferencia előadói. Izgalmas most is az ingatlanpiac. De nem úgy, ahogyan tavaly. Akkor az egekbe emelkedtek az ingatlanárak, most egy kicsi csökkenés elindult, de erre még nem mozdultak a befektetők sem. Az eladók és a vevők is inkább kivárnak. Nem tudni, mi történik holnap.

Kivárás és taktika. Ez jellemző az ingatlanok piacára. Az áremelkedések megálltak. Egy picit csökkentek. Felére esett vissza a piac. Ez korántsem a tétlenséget jelenti. Inkább a felkészülést. De milyen irányba?
 

 

A befektetők is visszahúzódtak. A világban uralkodó kiszámíthatatlanságban most minden lépés kockázatos. Az infláció elszabadulása, a devizaárfolyamok hektikus mozgása, a rezsikrízis azonban új reflexeket váltott ki eladóból, vevőből egyaránt.

 

A cégtulajdonosok számára a céges és magán ingatlanvagyonuk biztonságba helyezése lett a legfontosabb. Nem véletlenül, tömegesen választják magáningatlanjaik átpakolását is új cégstruktúrákba. Új beruházások helyett inkább az energiahatékonyságot növelő felújítások felé nyitnak. S nem utolsósorban elkezdtek okosan gazdálkodni az ingatlanjaikkal.

 

A vásárlás és eladás most nem prioritás!

 

Most nagyobbakat lehet veszíteni, mint stabil gazdasági helyzetben. Aki előre lát, az ki tudja számítani az okos ingatlangazdálkodáshoz vezető lépéseket!

 

Merre tovább? Erre a kérdésre keresik a választ a Biznisz az ingatlanban – 2023 című PP–BKIK konferencia előadói és a kkv-ingatlantulajdonosok, ingatlanvagyonukat biztonságba tudni akaró vállalatvezetők a PP Konferenciaközpont március 2.-i hibrid konferenciáján.

 

A budapesti helyszínre jelentkezőknek grátisz networking programmal, a videón távolról résztvevőknek 7 napig megtekinthetőséggel kedveskedünk!

 

Részletes program és regisztráció

 

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Újabb Apple Premium Partner üzlettel erősít az iSTYLE a Westendben

Az iSTYLE, az Apple termékek vezető hazai viszonteladója, a mai napon megnyitotta második Apple Premium Partner üzletét a Westend City Centerben. A lépés fontos mérföldkő az iSTYLE életében, hiszen az új flagship store árukínálata, magasan képzett munkatársai és minőségi szolgáltatásai még közelebb hozzák az ikonikus Apple Store-ok vásárlási élményét a hazai közönséghez.

2024. március 8. 18:00

Google atombomba: kombinált Core, Spam és HCU algoritmus frissítés egyszerre

A Google a tegnapi napon bejelentette, hogy több intézkedést is bevezet, amelyek célja a keresési eredmények minőségének javítása.

2024. március 6. 14:39

Átadták a Marketing Diamond Awards győzteseinek járó díjakat

Február 7-én, a MARKETING TRENDFORUM keretén belül, az ETELE CINEMA-ban rendezett eseményen adták át a Marketing Diamond Awards 2023-as elismeréseit. Idén a Pentacom lett az „Az Év Ügynöksége”, míg a Billingo Technologies Zrt. érdemelte ki az „Az Év Vállalata” díjat. A 34 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján „Az Év Marketingnagykövete” címet a Kiszervezett Marketing kapta. 

2024. február 14. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05