Új igazgató a PwC Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2023. január 20. 15:34

Kis Tünde, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) korábbi vezérigazgató-helyettese 2023. január 1-jével igazgatóként csatlakozott a PwC Magyarországhoz. Új pozíciójában feladata a jelentős beruházásokhoz kapcsolódó tanácsadási projektek vezetése, valamint a szolgáltató- és K+F központok helyszínválasztásához és megvalósításához kapcsolódó komplex tanácsadási tevékenység irányítása.

Kis Tünde

A közgazdász végzettségű szakértő egyetemi tanulmányait követően a PwC-nél helyezkedett el, ahol 16 évet dolgozott vezetőként állami támogatási tanácsadás területen Budapesten, illetve Münchenben. 2016 januárjában csatlakozott a HIPA-hoz, ahol befektetésösztönzési vezérigazgató-helyettesként kiemelkedő szerepe volt a HIPA iparági struktúrájának átalakításában, valamint ügyfélközpontú működésének megerősítésében. Az elmúlt években számos Magyarországon kivitelezett nagyberuházási projekt tárgyalásában vett részt, valamint sikeres megvalósításukhoz kapcsolódó, átfogó tanácsadói tevékenység irányítását látta el.

 

Új pozíciójában kiemelt céljai között szerepel – a beruházásösztönzés területén megszerzett tapasztalataira és a PwC szakértői tudására alapozva – Magyarország és a közép-kelet-európai régió, mint beruházási helyszín bemutatása, valamint az itt megvalósuló magas hozzáadott értékű projektek támogatása, elősegítve a versenyképesség erősítését, a gazdasági fejlődés előmozdítását és a PwC hazai és regionális szerepének további növekedését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05