A legbefolyásosabb afroamerikai cégvezetők között a Unisys alelnöke

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 19. 13:59

A vállalat szenior alelnökét és vezető jogtanácsosát, Claudius Sokenu-t 2022 legbefolyásosabb színesbőrű vállalatvezetői közé választotta a Savoy című amerikai magazin.

Az afroamerikai közönséget megcélzó Savoy magazin azokat a fekete nőket és férfiakat gyűjtötte össze 2022-es listáján, akik a vállalati szektorban vezető pozíciót betöltve jelentős eredményeket értek el. A magazin egyik célkitűzése, hogy bemutassa és ösztönözze az afroamerikai kultúráról szóló párbeszédet a szórakoztatóipartól a sportig, az üzleti élettől a politikáig, a dizájntól a stílusig. 

 

Claudius Sokenu 2022 májusában csatlakozott a Unisyshez, azzal a feladattal, hogy globális szinten irányítsa a vállalat jogi, etikai és compliance területeit. Előzőleg a Cognizantnál, a Fortune 200-as informatikai vállalatnál töltött be vezető pozíciót.

 

"Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen inspiráló üzleti vezetők közé kerülhetek" – nyilatkozott az elismeréssel kapcsolatban Sokenu, hozzátéve, hogy ez az Unisys elkötelezettségét is bizonyítja a sokszínű, befogadó és együttműködő vállalati kultúra megteremtése iránt. Peter Altabef, a Unisys elnök-vezérigazgatója is kifejezte gratulációját és köszönetét, kiemelve, hogy Sokenu vezetése máris mérhető hatást gyakorolt a cégre.

 

A Unisys Magyarországon is jelen van, szolgáltató központja egyre sokrétűbb szolgáltatásokat kínál. A magyar-országi központ továbbra is dinamikusan fejlődik, folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfe-lek részéről új szolgáltatások iránt. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Kulcsszavak: Unisys +céginfó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09