Eplan Virtuális Kiállítás: minden az együttműködésen múlik

forrás: Prím Online, 2022. május 2. 10:32

Hogyan tudunk jobban, hatékonyabban együttműködni és versenyképesek maradni az ipari automatizálás ökoszisztémájában? A 2022-es Eplan Virtuális Kiállítás ezekre a kérdésekre ad választ. Az ABB, a Phoenix Contact és a Rittal vendégelőadásai, az Eplan és a Rockwell Automation sikertörténetei, országspecifikus prezentációk és szoftverbemutatók átfogó betekintést nyújtanak a gyakorlati alkalmazásokba egy technológiai oldalról történő mérnöki megközelítésen keresztül.

Mely irányzatok befolyásolják a jövő tervezési munkáját? Hogyan igazította az Eplan a saját megoldásait és szolgáltatásait az ügyfelek előtt álló kihívásokhoz? Ezekkel és sok más kérdéssel foglalkoznak az Eplan szakemberei két teljes napon át, különböző időzónákban. Az Eplan partnerei, köztük az ABB, a Beckhoff, a Phoenix Contact és a Rockwell Automation saját koncepcióikat és tapasztalataikat  ismertetik a résztvevőkkel az esemény ideje alatt. „Nagyon örülünk, hogy az idei EplanVirtuális Kiállítás teljes mértékben a mérnökök együttműködésére összpontosíthat – jelentette ki Haluk Menderes, az Eplan ügyvezető igazgatója. – Az ökoszisztémában érdekelt felek közötti együttműködés mindennél fontosabb – nem is beszélve az Eplan és ügyfelei között kooperációról – örülünk, hogy ezt nemzetközi szintre emelhetjük.”

 

Az Eplan Virtuális Kiállítás immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre – ezúttal 2022. május 4-5. között, a Hannover Messe előtt

 

A munkafolyamat a tervezés alapja 

Timothy J. McCain, a Rockwell Automation digitális partnerprogramjáért felelős vezetője egy globális szereplő szemszögéből nyújt gyakorlati betekintést az ipari automatizálás ökoszisztémájába. Dr. Andreas Schreiber, a Phoenix Contact ipari kapcsolószekrény megoldásokért felelős alelnöke a szabványosított, AML-alapú munkafolyamatokban rejlő lehetőségeket mutatja be az „Intelligens Tervezés és Gyártás” területén. Az ABB partneri vitaindító előadása az Eplan és az ABB e-Configure segítségével történő elektrotechnikára összpontosít; Aleksandar Grbic, az ABB Global Data Center szegmensmenedzsere előadásából az érdeklődők megtudhatják, hogyan indulhat el néhány kattintással a konfigurálás.

 

Az együttműködésen múlik minden 

Az Eplan több ügyfele is megosztja saját tapasztalatait a résztvevőkkel: Brenden Fritz, az Omaha állambeli Automation Drive Systems elnöke a digitális prototípusok készítésébe avatja be az érdeklődőket – a kapcsolószekrény-gyártás során demonstrálja eView Free AR kiterjesztett valóság funkcióiban rejlő lehetőségeket. A BEB Solutions vezérigazgatója, Jens Brinkmann az Eplan Harness proD segítségével mutat majd teljesen új utakat a 3D kábelezésben. Az Eplan Partner Hálózatban részt vevő további cégek saját prezentációs területen jelennek meg a virtuális térben, és a chat felületen keresztül is válaszolnak a kérdésekre.

 

Az Eplan Ausztria, Portugália, Csehország és Magyarország, valamint Brazília és Kanada szakemberei saját anyanyelvükön tartanak előadásokat és válaszolnak a felmerülő kérdésekre. A korábbi évekhez hasonlóan az autó- és energiaipart, az épülettechnológiát és a feldolgozóipart érintő témák zárják az élő beszélgetések sorát.

 

 

„Nagyon örülünk, hogy az idei Eplan Virtuális Kiállítás teljes mértékben a mérnökök együttműködésére összpontosíthat” – jelentette ki Haluk Menderes, az Eplan ügyvezető igazgatója.

 

 

Minél jobb a kommunikáció, annál sikeresebb a projekt 

Az első napon hét különböző bemutatót tartanak majd szoftveres témakörökben, és a szakértők gyakorlati betekintést engednek az Eplan Platform újításaiba is. A konferenciaprogram az Eplan Cloud által kínált sokrétű lehetőségeket, valamint a kapcsolószekrény-gyártás potenciális hatékonyságnövekedését is érinti. Az élő (videó)chat lehetőséget biztosít a résztvevőknek a virtuális térben való kapcsolatteremtésre, a napirendet vidám pillanatok és és egy nyereményjáték színesíti majd. 

 

Az érdeklődők ingyenesen regisztrálhatnak a https://event.eplan.com/virtual-fair-en oldalon.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38