Elindult a toborzás a SEMCORP Hungary épülő debreceni gyárába

forrás: Prím Online, 2022. március 23. 09:58

A SEMCORP Hungary gőzerővel indítja a munkaerő toborzását, kihasználva a munkaerőpiacot megmozgató tavaszi állásbörzéket. A 2023-ra tervezett termelés elindításához elengedhetetlen a megfelelően szakképzett munkaerő integrálása a nemzetközi környezetbe, ezzel egyidőben pedig a helyi folyamatok beindítása.

A SEMCORP Hungary Kft. 2022. március 22-24. között részt vesz a HVG Állásbörze idei virtuális rendezvényén. A toborzás jelenlegi szakaszában néhány felsővezetői, tucatnyi középvezetői pozíció van még nyitva, és ezen a fórumon első sorban mérnököket, könyvelőket, termeléstervezőket, beszerzőket és IT szakembereket keres a cég. 

 

“A SEMCORP számára jelenleg a szellemi állomány toborzása a prioritás, majd az év második felében a fizikai munkakörökre kerül át a hangsúly és a beruházás készültségével párhuzamosan töltjük fel a munkahelyeket – mondta Kerezsi Mária, a SEMCORP Hungary Kft. toborzásért felelős HR vezetője.

 

A nemzetközi vállalat közel 6000 munkavállalót foglalkoztat, a beruházás több mint 440 munkahelyet teremt Debrecenben és környékén. A világ legnagyobb lítium-ion akkumulátor-elválasztófilm gyártójaként globális piacon értékesítő nagyvállalat, nemzetközi értékrendet képviselve érkeznek Magyarországra, nemzetközi vezetőséggel. „A vállalat innováció melletti elkötelezettsége egyben elkötelezettséget jelent a munkavállalók folyamatos képzésére is. Kiváló minőséget csak elkötelezett, elégedett munkavállalókkal lehet előállítani. A SEMCORP egy haladó szellemű, jogkövető, kulturális különbségeket figyelembe vevő és tiszteletben tartó, emberközpontú munkáltató.” – mondta Kerezsi.

 

A SEMCORP Csoport közel másfél évvel ezelőtt alapította meg magyarországi leányvállalatát a SEMCORP Hungary Kft.-t. A fejlesztés a tervezett ütemben halad, és a gyár 2023. első negyedévében megkezdi az üzemszerű termelést.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05