Cloud Email Security: újabb mérföldkő a fertőző e-mailek elleni harcban

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 16. 15:51

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások szállítója bejelentette új SaaS-alapú Cloud Email Security (CES) portfoliójának megjelenését.

A rugalmas munkamodellek az elmúlt 18 hónap során számos ágazatban bevett szokássá váltak. A sok előnye mellett azonban egyúttal kihívást is jelent a kis- és középvállalkozások hálózati rendszergazdái számára, akik igyekeznek a gyakran minimális költségvetésükkel és erőforrásaikkal védelmezni a távoli munkavállalókat az egyre növekvő fenyegetésekkel szemben.

 

Mivel a kutatások azt mutatják, hogy a levelezőszerver is az egyike annak a három eszköznek, amellyel kapcsolatban a legtöbb adatsértés történt 2020-ban, a kis- és középvállalkozásoknak gondoskodniuk kell arról, hogy ne legyenek kiszolgáltatva a támadásoknak. A Zyxel Cloud Email Security megoldását úgy tervezték, hogy segítsen a kkv-knak megvédeni e-mail szervereiket a számítógépes fenyegetésekkel szemben, anélkül, hogy meg kellene változtatniuk meglévő infrastruktúrájukat.

 

A megoldás magában foglalja a rosszindulatú programok, az adathalászat, a levélszemét elleni védelmet, és a TLS titkosítást. Átfogó, felhőalapú e-mail biztonsági megoldást nyújt a kis- és középvállalkozások hálózati rendszergazdái számára, így ideális megoldást jelent a munkaerő védelmére a növekvő fenyegetésekkel szemben.

 

 

Átfogó felhőalapú irányítás

Annak érdekében, hogy az e-mail szerverek biztonságossá tétele még egyszerűbb legyen a kis- és középvállalkozások számára, a megoldás felhőalapú. Ez azt jelenti, hogy nem kell semmilyen hardvert telepíteni, és a megoldás összhangban fog működni a meglévő hálózati infrastruktúra- vagy biztonsági megoldásokkal. A megoldás használatakor a kis- és középvállalkozások nem fognak tapasztalni semmiféle zavart az e-mail szolgáltatásban, vagy az ügyfeleikkel és a személyzettel való kapcsolattartás során.

 

Az átfogó kezelőfelület irányítópultja lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy kezeljék, felügyeljék és elemezzék a felhasználók és a postafiók viselkedését, és könnyen felismerjék az esetleges fenyegetéseket, anélkül, hogy ehhez külön informatikai vagy biztonsági csapatra lenne szükség.

 

Rugalmas e-mail biztonság megszakítás nélkül

A CES egy könnyen kezelhető és rugalmas előfizetéses szolgáltatás, amelyhez rugalmas licenckonstrukció választható 5, 10, 25, vagy 50 felhasználó számára, ahogy azt az üzlet növekedése megkívánja. Kompatibilis a felhőalapú rendszerekkel, mint például az Office 365 vagy a Google, valamint a helyszíni e-mail szerverekkel, így biztosítja, hogy a hálózat védelem alatt álljon, függetlenül attól, hogy a személyzet vagy a szerver hol található.

 

Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője hozzátette: „A kkv-k rendszergazdái előtt álló kihívásokat nem lehet figyelmen kívül hagyni. Szerepük megváltozott, és az alkalmazottak fizikai és földrajzi eloszlása meghaladja azon képességüket, hogy képesek legyenek megvédeni a hálózatot az egyre kifinomultabb és állandó fenyegetésekkel szemben.” Hozzátette: „A Cloud Email Security megoldás bevezetését úgy terveztük, hogy enyhítse ezt a terhet, és segítsen a cégvezetőknek megvédeni hálózataikat, hiszen a hibrid munkára hosszú távon számítanak a jövőben.”

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50