Jelentősen növekedett a Vivre

forrás: Prím Online, 2021. március 23. 09:43

Közép-Európa vezető online lakberendezési áruháza, a Vivre 2020-ban 50%-os növekedést regisztrált, így több mint 61 millió euró értékű bevételt ért el.

A legnépszerűbb termékek 2020-ban a bútorok voltak, melyek a teljes eladás 37%-át tették ki. Ezt követték a textíliák és a szőnyegek (11,2%), majd az otthoni dekorációk és kiegészítők (11%). 

 

A lakberendezési termékek iránt megemelkedett keresletre nagy hatással volt az otthoni munkavégzés. Emiatt a legjelentősebb növekedés az előző évhez képest a szőnyegek, világítótestek, konyhai eszközök és kellékek és a bútorok kategóriáiban volt.

 

2020-ban a Vivre megerősítette pozícióját az online lakberendezési áruházak között, ami a felgyorsult üzleti és az egyre inkább automatizált feldolgozási folyamatoknak köszönhető. A partnerek száma körülbelül 9850 vállalatra nőtt (beszállító és eladó), ami 12%-os növekedés az előző évhez képest, így a Vivre még nagyobb termékkínálatot tud biztosítani. 

 

 

A világjárvány közepette a vállalat elindította a Vivre Marketplace platformját, melyen keresztül az eladók gyorsan hozzáférnek a Vivre online felületeihez. Egyelőre ez a megoldás csak Romániában érhető el, de ebben az évben várhatóan minden országban bevezetésre kerül.  

 

„A világjárvány bennünket is kihívások elé állított, de 2020 egy jó év volt a Vivre számára. Az átlagos kosárérték körülbelül 20%-kal nőtt az eredeti becslésekhez képest. Az online értékesítésre és szolgáltatásokra történő átállásnak köszönhetően izgalmas, személyre szabott ajánlatokkal teljesíthetjük vásárlóink igényeit” – kezdi Monica Cadogan, a Vivre ügyvezetője.

 

„A Vivre szervezeti struktúrájával nagyobb akadályok nélkül váltottunk távmunkára. Online lakberendezési áruház lévén digitálisan működünk, és számos kollégánk korábban is különböző helyszínekről dolgozott. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk feldolgozási folyamatainkra, ezért jelentősen fókuszáltunk arra, hogy elkerüljük a különböző elakadásokat az ellátási láncoknál és az azonnali szállításoknál. 2020-ban világossá tettük növekedési céljainkat. Ezek egyik eszköze a Vivre Marketplace, ami lehetővé teszi, hogy együtt dolgozzunk hagyományos kiskereskedőkkel, valamint hogy azonnali megoldásokat nyújtsunk vásárlóinknak anélkül, hogy túlterhelnénk saját logisztikánkat.”

 

Jelenleg a vállalat saját vagy beszállítói készleten lévő termékeit biztosítja a vásárlóinak, így a kiszállítási idő két nap és 3-4 hét között mozog. A Vivre Marketplace- partnerek termékeinél azonban gyors kiszállítás is elérhető, ami Romániában 1-2 munkanap, más országokban pedig maximum 5 munkanap, a helyi logisztikától függően.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05