Rajtol az Antenna Hungária új VoD szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2020. december 3. 14:53

A 100%-os hazai tulajdonban lévő Antenna Hungária 2020. december 3-án indítja új VoD szolgáltatását. Az online médiatartalmak ezentúl televíziós előfizetés nélkül is elérhetők, és bármilyen eszközön megtekinthetők, internet megléte mellett. A mindigTV GO Videótár havi előfizetési díja 1.199,- Ft.

Az új online videótékában hazánk drámacsatornájának, az Epic Dramanak minőségi sorozatai kiemelt helyet kaptak. – Az Epic Drama tartalmakat full HD minőségben bocsátjuk rendelkezésre az új szolgáltatásban. Hiszünk abban, hogy a magyar partnereket úgy tudjuk segíteni, ha vonzó kínálatot biztosítunk előfizetőik számára. Hasonlóan gondolkodtunk a Telekom, a Vodafone és a Tarr Kft. VoD csomagjainak esetében is, és a tapasztalatokból egyértelműen látszódik az a tendencia, hogy egyre többen szeretik a maguk által választott időpontban megnézni a kiszemelt sorozatokat. Népszerű azon felhasználók között, akik egyszerre darálnak le komplett évadokat, de sokan vannak, akik így pótolják a tévében elmulasztott epizódokat – mondta Horváth Tamás, az Epic Dramat is tulajdonló Viasat World médiavállalat magyar piacért felelős igazgatója. Hozzátette, ugyan a világjárvány kihat a gyártásra, tartalomellátásuk a következő 12 hónapra biztosított. 

 

Az Epic Drama sorozatok Antenna Hungáriás új VoD kínálatából az igaz történeteken alapuló szériák kedvelőinek kifejezetten nézésre ajánlott a Németországot sokkoló 1988-as túszdráma filmes feldolgozása, az 54 óra, vagy a fiatal, kétszeres dezertőr Wehrmacht katona, Proska élettörténete, amelyet az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger A köpönyegforgató címmel vitt sorozatra. Az északi sztorik szerelmesei egy igazi kémtörténetet ismerhetnek meg az Árnyékvonalakban, amely a független Finnország helyzetébe enged betekintést a hidegháború időszakában, a CIA és a KGB kereszttüzében. De belenézhetünk királyok életébe is: a Versailles például 3 évadon át kalauzol a Napkirály, XIV. Lajos hétköznapjaiba, A király kedvencei pedig V. Joãot portugál uralkodó és egy gyönyörű apáca törvénytelen szerelmébe enged betekintést. Innen átevezhetünk akár Spanyolországba is, a Garduna keze című sorozat révén, amely a névadó bűnbanda ténykedését szemlélteti a pestist követő, lesújtó időszakban. A bűnügyi műfaj kedvelői számára ebben a VoD kínálatban elérhető a nagy klasszikus, az Agatha és a gyilkosságok igazsága, a történelmi drámarajongók pedig A berlini farkasokon keresztül láthatnak bele a II. világháborút követő német valóságba.

 

Az Antenna Hungária mindigTV GO plattformján elérhető új Videótár szolgáltatás nem kötődik televíziós előfizetéshez, így bárki élhet vele, amennyiben előfizet a csomagra és rendelkezik internethozzáféréssel.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05