A Check Point 21-dik alkalommal szerepel a Gartner legjobb hálózati tűzfalak listáján

forrás: Prím Online, 2020. november 30. 09:56

Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat megalakulása óta immáron huszonegyedik alkalommal került fel a Gartner Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls (a legjobb nagyvállalati tűzfalakat összesítő) listájára. Ez az elismerés reflektál a Check Point azon stratégiájára, mely a felhő és a létesítmény biztonságának egységbe rendezését, a teljesítmény növelését és az integrációt, valamint a központosított, egységes menedzsmentet helyezi a fókuszba. 

„Huszonegy alkalommal szerepelni a Gartner Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls lista vezető vállalatai között, óriási eredmény és a piaci víziónk igazi visszaigazolása” - mondta Itai Greenberg, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnök-helyettese. „Véleményünk szerint az idei elismerés alapja, hogy kitartunk Infinity architektúránk bővítése és konszolidációja mellett, ezzel biztosítva a vállalat hálózati rendszerének minden egyes részét, a felhő-alkalmazásoktól az adatközpontokon át az alkalmazottak végpontjaiig, mobil és IoT eszközeiig. Iparágvezető fenyegetésekkel szembeni védelmi megoldásainkkal és a holisztikus, központosított biztonsági menedzsmenttel a vállalatok képesek megvédeni magukat az új és újonnan megjelenő támadásokkal szemben hálózataik minden pontján, miközben meg tudnak felelni a poszt-pandémiás korszak informatikai szükségleteinek.”

 

A Check Point Infinity Architektúrája az iparág első konszolidált biztonsági architektúrája, mely egyaránt elérhető a hálózatokon, felhőben, mobil és IoT eszközökön, a legmagasabb szintű fenyegetésekkel szembeni védelmet kínálva mind az ismert, mind az ismeretlen cyber-fenyegetésekkel szemben. Átfogó vállalati termékskálája biztosítja, hogy az ügyfelek bármilyen fenyegetéssel szemben védelmet élveznek, függetlenül időtől és helytől. Az Infinity Architektúra jellemzői:

  • A legfejlettebb fenyegetésekkel szembeni védelmi technológia: a Check Point díjnyertes SandBlast Zero Day Protection az Infinity alapelemeként hatvannál is több, a fenyegetésekkel szembeni védelemre fókuszáló biztonsági szolgáltatást tartalmaz. Az NSS Labs Breach Prevention Systems (BPS) tesztje szerint 100%-os eredménnyel bír az e-mailekben vagy weben keresztül érkező kártékony programok blokkolásában, a visszaélések kivédése és a fertőzést követő beazonosítás terén. 
  • A biztonsági megoldások legszélesebb kínálata: a Check Point minden felhasználói helyzethez kínál tűzfalakat, köztük a felhő-alapú és tároló telepítések, a tűzfal-mint-szolgáltatás (FWaaS) és SASE szolgáltatások számára, ezzel védelmet kínálva minden eszköz és munkateher számára, legyen szó publikus, privát, hybrid vagy multi-felhős környezetről. Az Infinity Architektúra kiterjed a végpontokra, a mobil és IoT eszközökre is, így egységes, automatizált biztonságot nyújtva mindenhol.
  • Legmagasabb szintű menedzsment: a Check Point R80 központosított menedzsment készlet a biztonsági házirendek és termékek holisztikus ellenőrzését kínálja a szervezet valamennyi hálózata és felhő környezete számára, ezzel növelve a működési hatékonyságot és csökkentve a biztonság menedzselésének összetettségét.

 

További részletek olvashatóak a 2020 Gartner Magic Quadrant for Network Firewalls elemzésben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09